Α2 Ανδρών: Ψάχνονται στον Ερμογένη γιατί δεν έλαβαν οικονομική ενίσχυση αν και αντάχθηκε στο Μητρώο

Τον λόγο που δεν έχουν λάβει ακόμα το οικονομικό βοήθημα των 2.500 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ψάχνουν στον Ερμογένη Ξάνθης, παρόλο που ο σύλλογός τους έχει ενταχθεί στο Μητρώο.

Η ΓΓΑ ανακοίνωσε στα μέσα Δεκεμβρίου την λίστα με τους δικαιούχους των χρημάτων και στις 18 Δεκεμβρίου πιστώθηκαν τα ποσά στους λογαριασμούς των αθλητικών σωματείων. Ωστόσο ενώ σχεδόν όλες οι ομάδες της Θράκης με ενασχόληση το βόλεϊ και δη των εθνικών κατηγοριών έλαβαν την οικονομική ενίσχυση, στον Ερμογένη Ξάνθης δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ερμογένη Ξάνθης, οι τελευταίοι ανέφεραν ότι αυτό είναι ένα θέμα που τους έχει μπερδέψει και τους ίδιους, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν το λόγο που δεν έχει κατατεθεί η ενίσχυση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας, ο Ερμογένης έχει καταθέσει όλα τα έγγραφα που έπρεπε αλλά και τις διορθώσεις μέχρι και τις 14 Δεκέμβρη, οι οποίες έγιναν δεκτές στις 17 Δεκέμβρη, ενώ και ο σύλλογος φαίνεται εγκεκριμένος στο σύστημα της ΓΓΑ. Σχολιάζουν μάλιστα ότι ομάδες με μεταγενέστερες ημερομηνίες έγκρισης στο Μητρώο από αυτή του Ερμογένη έλαβαν την οικονομική ενίσχυση.

Οι άνθρωποι της ομάδας θα προχωρήσουν σε επικοινωνία με την ΓΓΑ έτσι ώστε να διαφανεί το “κόλλημα” που υπάρχει και να λυθεί άμεσα το ζήτημα της οικονομικής ενίσχυσης. Εκτιμάται πάντως ότι από την στιγμή που ο Ερμογένης είναι στο Μητρώο, θα ενταχθεί στο δεύτερο κύμα των συλλόγων που θα λάβουν την κρατική ενίσχυση της πολιτείας για την πανδημία της Covid.