Volley League: Μακριά από τις οικογένειες τους την Πρωτοχρονιά οι περισσότεροι Θρακιώτες

Με την επανέναρξη των προπονήσεων στα μέσα Δεκέμβρη για την Volley League οι περισσότεροι Θρακιώτες αθλητές κατηφόρισαν για τις ομάδες τους έτσι ώστε να ενταχθούν στις προπονήσεις των ομάδων τους.

Συνέπεια της έναρξης των προπονήσεων ήταν αρκετοί από αυτούς να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς μακριά από τις οικογένειες τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Κασαμπαλής λόγω και της κατάστασης με τον COVID19 παρέμεινε στον Πειραιά, όπως και ο Δημητρής Γκαράς στην Σύρο και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης στην Θεσσαλονίκη αλλά και ο Βασίλης Μούχλιας παρέμεινε στην Αθήνα.

Άλλοι, όπως ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης, εκμεταλλεύτηκαν τα ρεπό τους για ξεκούραση και ηρεμία την Πρωτοχρονιά ενώ και ο Γρηγόρης Κοντοστάθης ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του.

Φυσικά, υπάρχουν και οι Θρακιώτες αθλητές που πλέον κατοικούν μόνιμα σε άλλες πόλεις, όπως ο Άκης Δαρίδης και ο Ανδρέας Ανδρεάδης, με τους δύο αθλητές του Μίλωνα, όπως είναι φυσιολογικό να βρίσκονται στην πρωτεύουσα για τις γιορτές.