«Γυναίκα αισθάνθηκα όταν γνώρισα τον Ντέμη»! Αποκαλύψεις Βανδή για τη σχέση με Νικολαϊδη και τα παιδιά τους

Σε αποκαλύψεις, μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους, προχώρησε η Δέσποινα Βανδή δε μεγάλη πρωτοσέλιδη συνέντευξη που παραχωρησε στο περιοδικό Ok.

«Για πολλά χρόνια -τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας- δεν απολάμβανα τα πράγματα όπως θα έπρεπε να τα απολαύσω. Ετρεχαν όλα γύρω μου με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εγω ετρεχα να προλάβω. Μοιραια ασχολούμουν με τα σωστά αλλά και με πολλά λάθος πράγματα, όπως για παράδειγμα με την εξωτερική μου εμφάνιση ή με όμτι γρλαφουν στον Τυπο για εμένα. Με φήμε που με στεναχωρούσαν πολύ και δεν μπορούσα να αλλάξω. Ηταν ένα αίσθημα πιεστικό. Με πίκραινε το ότι κάποιοι με παρουσίαζαν σαν τέρας. Αλλά όταν ήρθε ο Ντέμης – και μετά φυσικά η Μελίνα και ο Γιώργος – στη ζωή μου όλα αυτά άλλαξαν», λέει η Βανδή.

Αναφορικά με την περίφημη δήλωσή της «Γυναίκα αισθάνθηκα στα 29, όταν γνώρισα τον Ντέμη», δηλώνει ότι την πιστεύει ακόμα. «Η συγκυρία της γνωριμίας μας ήταν ιδανική. Ο Ντέμης ήταν τότε ένας αθλητής – σύμβολο για το ποδόσφαιρο, είχε ήδη κάνει μια μεγάλη διαδρομή και γνώριζε πως να σηκώνει το βάρος της διασημότητάς του. Εγω βασανιζόμουν ακόμα. Εκείνος με βοήθησε να ισορροπήσω». Και προσθέτει: «Τα παιδιά ήρθαν γρήγορα μετά τον γάμο μας, άλλωστε ήμασταν ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, ήταν συνειδητή επιλογή η δημιουργία οικογένειας. Ηθελα πάρα πολύ να κάνω παιδιά και ήθελα πάρα πολύ να είμαι με τον άνθρωπό μου όσο ήμουν έγκυος. Αρα το να ακολουθήσω τον Ντέμη στη Μαρίτη ήταν για εμένα κάτι πάρα πολύ φυσιολογικό – ούτε ασυνήθιστο ούτε ακραίο. Ετυχε απλώς να συμβεί την εποχή που το “Γεια” έκανε επιτυχία στο εξωτερικό».

Ο Γιώργος είναι σήμερα 13 ετών και η Μελίνα μια γλυκιά και ντροπαλή έφηβη με ουράνια φωνή που στα 17 της ονειρεύεται να κάνει και αυτή καριέρα τραγουδίστριας. «Η κόρη μου γεννήθηκε με ένα φοβερό ταλέντο. Εγώ δεν ήμουν έτσι, χρειάστηκε να δουλέψω πολύ πάνω στη φωνή μου. Ονειρεύεται να ασχοληθεί με το τραγούδι, να το σπουδάσει εντατικά. Αν το επιδιώξει, θα την στηρίξω. Το ίδιο και τον γιο μου. Ο Γιώργος μαγειρεύει καταπληκτικά, είναι μόλις 13 ετών και βγάζει πιάτα που θα έφτιαχνε ένας 30χρονος. Το μονο που είπα και στους δύο είναι “Βρείτε τι θέλετε να κάνετε και ασχοληθείτε με αυτό, μόνο έτσι θα ευτυχήσετε”. Ενα πράγμα θέλω από τα παιδιά μου, να γ΄νουν ευτυχισμε΄νοι άνθρωποι».