«Δώρο» για την γιορτή του; «Τελειώνει» ο Φασίδης από την Ξάνθη με την έλευση του 2021

Την ονομαστική του εορτή έχει την Πρωτοχρονιά ο Βασίλης Φασίδης, ωστόσο φαίνεται ότι η φετινή θα είναι η τελευταία φορά που γιορτάζει ως παίκτης της Ξάνθης.

Απόφαση της νέας διοίκησης του ΑΟΞ είναι να μην έχει κανέναν μα κανέναν ποδοσφαιριστή που να τυγχάνει δανεικός από άλλη ομάδα και εφόσον αυτός είναι ο νέος κανόνας, έχει ληφθεί απόφαση να φύγει ο Φασίδης που είναι γνωστό ότι πουλήθηκε από την πρώην διοίκηση στον ΠΑΟΚ και παραμένει με μορφή δανεισμού στην Ξάνθη.

Ο δανεισμός του Φασίδη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Το γεγονός ότι δεν είχε διαμορφωθεί ρόστερ αρχικά αλλά κυρίως το γεγονός ότι ο Φασίδης αποτελεί δημιούργημα της ακαδημίας του ΑΟΞ οδηγησε στην απόφαση να παραμείνει στην ομάδα. Ωστόσο με δεδομένο ότι η νέα τάξη πραγματων επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει καμία εξάρτηση και καμία σκιά, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την Ξάνθη.

Ηδη λέγεται ότι έχει ενημερωθεί τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης για το σοβαρό ενδεχόμενο να μην ανήκει στο ρόστερ της Ξάνθης με το τέλος του Ιανουαρίου, ώστε να αναζητήσει νέο προορισμό εκτός και αν αποφασιστεί να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ στο δικό του ρόστερ. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει συμβόλαιο για διετή δανεισμό, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να το σπάσει η Ξάνθη πληρώνοντας τις ανάλογες ρήτρες αν ο ΠΑΟΚ και ο Φασίδης πατήσουν στο συμβόλαιο αυτό.

Την πληροφορία ότι «τελειωνει από τον νέο ΑΟΞ ο Βασίλης Φασιδης» την μετέδωσε από το προσωπικό του προφίλ ο γνωστός επί χρόνια ρεπόρτερ της ομάδας Γιάννης Τσιλιγγιρίδης. Προσθέτει ότι, όπως έχει γράψει εδώ και αρκετές μέρες το ThrakiSportS, στην Ξάνθη βρίσκονται «σε αναμονή μιας ακόμη μεταγραφής στην επιθετική γραμμή», καθώς φτάνουν διάφορες προτάσεις μετά το κενό που δημιουργήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλεφ που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, πρακτικά όλη την χρονιά δηλαδή…