Ο Μπιλ Πάπας ήδη γιορτάζει στην Αυστραλία την έλευση του 2021 περιμένοντας να έρθει στην Ξάνθη

Το 2021 έχει έρθει ήδη στην Αυστραλία, όπου με φαντασμαγορικό τρόπο το υποδέχθηκαν οι κάτοικοι γλέποντας το θέαμα από τις οθόνες των τηλεοράσεών τους και όχι για παράδειγμα από την Οπερα του Σίδνεϊ λόγω του κορονοϊού.

Ανάμεσα σε αυτούς που ήδη υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά είναι και ο Μπιλ Πάπας, ο ελληνοαυστραλος νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη, ο οποίος μάλιστα έχει την Πρωτοχρονιά και την ονομαστική του εορτή. Αν και ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του είχαν υποσχεθεί να επισκεφθεί την Ξάνθη εντός του 2020, αυτό τελικά δεν κατέστη εφικτό με δεδομένη την εξάπλωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας το τελευταίο δίμηνο.

Αυτή μάλιστα η εξάπλωση καθιστά αβέβαιο και το πότε τελικά θα μπορέσει ο Μπιλ Πάπας να έρθει στην Ελλάδα και κατά συνέπεια στην Ξάνθη. Είναι άλλωστε διπλο το πρόβλημα. Οι πτήσεις είναι λίγες πλέον. Οι μεταφορές γίνονται με αυστηρά πρωτόκολλα. Ακόμα και αν αποφασίσει να έρθει Ελλάδα, θα πρέπει να μπει σε καραντίνα ολίγων ημερών με την άφιξή του.

Το χειρότερο όμως είναι ότι το ίδιο θα συμβεί όταν επιστρέψει στην Αυστραλία – και κάτι τέτοιο μόνο καταστροφικό μπορεί να είναι για έναν επιχειρηματία. Χώρια το ρίσκο που θα αναλάβει εφόσον έρθει, στην περίπτωση που χειροτερέψουν τα πράγματα και κοπούν τελείως οι μεταφορές από και προς είτε την Ελλάδα είτε την Αυστραλία. Συνεπώς, ο Μπιλ Πάπας δέχεται ήδη ευχές για το νέο έτος και την ονομαστική του γιορτή από την Ελλάδα, με την ελπίδα ότι σύντομα θα μπορούν οι συνεργάτες του να του τις πουν και δια ζώσης…