«Αντίο» στο 2020 μέσα από 20 φωτογραφίες με την ματιά του ThrakiSportS

Το 2020 μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες και στο ThrakiSportS το αποχαιρετούμε μέσα από 20 φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε αυτήν την ιστοσελίδα στην διάρκεια της δύσκολης χρονιάς που ζήσαμε.

Δεν αναφέρονται απαραίτητα στα 20 σημαντικότερα γεγονότα αλλά είναι 20 ιδιαίτερες φωτογραφίες. Που δείχνουν τις χαρές και τις λύπες, τα γεγονότα που ζήσαμε.

Από τους μετανάστες που παίζουν ποδόσφαιρο στη νεκρή ζώνη στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο, μέχρι την μεταφράστρια της Ξάνθης και ποδοσφαιρίστρια της Βασίλισσα της Θράκης που παρακολουθεί με μάσκα ένα από τα τελευταία παιχνίδια του ΑΟΞ στην Super League 1.

Από τα πανηγυρια με τους XanthiFans στον Βόλο στις αρχές της χρονιάς μέχρι τα δάκρυα των πιτσιρικάδων που κλήθηκαν να παλέψουν για να σώσουν την ομάδα της Ξάνθης στη Ριζούπολη μετά το μπαράζ με τον Απόλλωνα και τον πικρό υποβιβασμό.

Από την παρουσία Κούδα, Παράσχου, Αναστασιάδη στην κηδεία του Μπάμπη Τσιλιγγιρίδη μέχρι την γέννηση της κόρης του Μανώλη Σιώπη αλλά και τον Κομοτηναίο ποδοσφαιριστή – αστυνομικό που ελλείψει γιατρού αναγκάστηκε να ξεγεννήσει προσφυγοπούλα από την Συρία στη Χίο.

Από το τελευταίο κύπελλο του Βασίλη Τοροσίδη στον τελευταίο του αγώνα ως παίκτης μεχρι το πρώτο πρωτάθλημα του Βασίλη Μούχλια με την φανέλα του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του North Area Circuit από τους Γιώργο Τερζόγλου και Ραφαήλ Μπανιώτη.

Από την χειραψία με… αγκώνες του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Πανθρακικό Στάδιο μέχρι την αναμνηστική φωτογραφία των λαμπαδηδρόμων της Αλεξανδρούπολης, που δεν έτρεξαν ποτέ λόγω Covid με την ολυμπιακή φλόγα του Τόκυο. Άλλωστε αναβλήθηκαν και οι Αγώνες και μεταφέρθηκαν για το καλοκαίρι του 2021.

Από το εντυπωσιακής ομορφιάς χιονισμένο γήπεδο του Κενταύρου της Ξάνθης μέχρι την καταγραφή της υπερπανσελήνου μέσα από μια μπασκέτα σε ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης της Κομοτηνής. Από το ποδοσφαιράκι που έπαιξαν παιδιά της Αλεξανδρούπολης FC μετά την παρακολούθηση αγώνα Champions League στο «Χάραμα» μέχρι την ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών χαρά από τις μπάλες που τους δώρισε το Δ’ Σώμα Στρατού στα χωριά του ορεινού όγκο.

Αυτές είναι οι εικόνες που κρατάμε από το 2020. Μια δύσκολη χρονιά που φεύγει αλλά με την ελπίδα για ένα καλύτερο 2021 να ανατέλλει…