Ο διευθυντής της «Βιαμάρ» του Πανόπουλου κέρδισε… αμάξι σε διαγωνισμό του Mega του Μαρινάκη μέσω… Νατάσσας Θεοδωρίδου (+photos)

Ενας μικρός χαμός επικρατεί τα τελευταία λεπτά από την αποκάλυψη ότι στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega την παραμονή των Χριστουγέννων με τα τραγούδια της Νατάσσας Θεοδωρίδου εμφανίστηκε να κέρδισε στον διαγωνισμό για ένα αυτοκίνητο ο διευθυντής πωλήσεων της Βιαμάρ, δηλαδή της εταιρείας του Χρήστου Πανόπουλου και του Πολυχρόνη Συγγελιδη που ήταν η ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ Ξάνθη.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου πόσταρε το απόγευμα της Τρίτης μια φωτογραφία της με τον μεγάλο νικητή του αυτοκινήτου. Λίγες ώρες μετά ωστόσο αποκαλύφθηκε από σχόλια στην συγκεκριμένη ανάρτηση ότι ο Τάσος που αναφέρει η Θεοδωρίδου οτι κέρδισε το αυτοκίνητο είναι ο Αναστάσιος Φουντής, που είναι Sales και After Sales Director στην εταιρεία Viamar, όπως εμφανίζεται στο βιογραφικό του στο LinkedIn. Μάλιστα χρηστες του διαδικτυου καταγγέλουν ότι λίγο μετά την αποκάλυψη, ο τελευταιος έσπευσε να διαγράψει το προφίλ του.

Ωστόσο η ανακύκλωση της πληροφορίας γίνεται και κυκλοφορεί πλέον με απίστευτη ταχύτητα τις τελευταίες ώρες, με ορισμένους χρήστες να σχολιάζουν ότι είναι… πολύ τυχερός ο Τάσος αφού φέρεται να κέρδισε ένα αυτοκίνητο που ο ίδιος έδωσε, κάνοντας έτσι και δωρεάν διαφήμιση. Άλλοι χρήστες καλούν την Νατάσσα Θεοδωρίδου να δώσει στην δημοσιότητα και το επίθετο του Τάσου, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι πράγματι ο διευθυντής της Βιαμάρ. Βέβαια, από μια πρώτη έρευνα του ThrakiSportS δωροθέτης στον διαγωνισμό δεν εμφανίζεται η Βιαμάρ, ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Mega δώρο ηταν ένα SUV Citroen και ως γνωστόν αντιπρόσωπος της Citroen στην Ελλάδα είναι ο Πολυχρόνης Συγγελίδης.

Αν πάντως ισχύουν όσα καταγγέλονται, γεγονός θα είναι ότι την ίδια στιγμή που Πανόπουλος και Συγγελίδης φέρονται να βρίσκονται στα δικαστήρια με τον Μαρινάκη για την υπόθεση της ΠΑΕ Ξάνθη, την ίδια στιγμή φέρονται να συνεργάζονται οι δυο από τις πιο σημαντικές εταιρείες τους, η Βιαμάρ από την μία πλευρά των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη και το Mega από την άλλη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με ενδιαφέρον αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις – διευκρινίσεις από τις εταιρείες που εμπλέκονται στον διαγωνισμό, δεδομένων των διαστάσεων που έχει πάρει το θέμα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από σχόλια που δημοσιεύθηκαν επώνυμα στο σχετικό post της Νατάσσας Θεοδωρίδου…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται, κείμενο που λέει "Δημοσιεύσεις natasatheodoridou Greece Athens kon91 και 25.952 Αρέσει στο χρήστη ακόμη natasatheodoridou Με μεγάλη μου χαρά παρέδωσα το αυτοκίνητο στον τυχερό Τάσο. .σας ευχαριστώ όλους για τη ζεστή σας αγκαλιά και την αγάπη που μου δείξατε και θέλω είμαι πάντα αντάξια αυτής της αγάπης παιδιά.. σας αγαπωωωωωωωωωωω @megatvcom @spitimetomega #natasatheodoridou #natasara #giamena Δείτε και τα 275 σχόλια"
Η εικόνα ίσως περιέχει: ‎1 άτομο, ‎κείμενο που λέει "‎Anastasios Fountis 3rd Sales & After Sales Director at Viamar Viamar SA UC San Dieae Knanamanonpruin,Greece 79 connections Message Activity 79 followers Posts Anastasios created, shared, or commented on in the last 90 days are displayed here. See all activity Experience Sales & After Sales Director Viamar SA Nov 2018 Present 2 yrs mos Parts & Accessories Manager Peugeot Greece Aiglon SA 71م0nم م1020 Send Message‎"‎‎
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "6623:02 23:02 Profile Not Found gr.linkedin.com This website uses cookies to improve service and provide tailored ads. By using this site, you agree to this use. See our Cookie Policy Linkedi Join now Sign in An exact match for anastasios- fountis-2a5a9a107 could not be found. The Linkedln profile you're looking for isn't public or doesn't exist. Το search and filter 675 million Linkedln members, log in or join Linkedln today."