Ο Μάρκο Μαρκόφσκι για την πολύμηνη αποχή, το μπαράζ με την Ξάνθη και την μη παραμονή στον Απόλλωνα

Ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης Μάρκο Μαρκόφσκι μίλησε για την παρουσία του στην Καλαμάτα και για τη μη παραμονή του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο σέρβος επιθετικός μίλησε στο Metropolis και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Football League που δεν έχει ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Περιμένουμε γιατί έχει κρατήσει πολύ καιρό αυτό και κάθε μέρα από εδώ και πέρα είναι πολύ δύσκολη. Ήμουν στον Απόλλωνα πέρσι, το είχα δεδομένο ότι θα μείνω στην ομάδα γιατί έκανα καλό πρωτάθλημα, μου είπαν ότι θα συνεχίσω, αλλά η πρόταση δεν ήρθε ποτέ και αναγκάστηκα να ψάξω για κάτι άλλο.

Από την στιγμή που είχαμε σταματήσει μετά τις 9 Μαρτίου, τη μία ημέρα λέγαμε θα παίξουμε, την επόμενη ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και τελικά όσα συμβόλαια έληξαν 30/6 δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στα μπαράζ με την Ξάνθη.

Τώρα έχω να παίξω επίσημο ματς από τις 9 Μαρτίου. Δεν ξέρω μέχρι να μπω πόσο χρόνο θα χρειαστεί να επανέλθω. Στην Καλαμάτα μετά από ένα μήνα ένιωθα πανέτοιμος, αλλά μετά μπήκαμε στο δεύτερο lockdown και αρχίσαμε ξανά ατομικές προπονήσεις, που είναι κακό για έναν ποδοσφαιριστή».