Γ’ Εθνική: «Δεν περνά απαρατήρητη» η πρόταση του Ηρακλή για τη συνέχιση του πρωταθλήματος

Στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και αν θα ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ίδια η ομάδα του Ηρακλή, που μετεχει στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες της Θράκης, η πρότασή του για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος δεν περνά απαρατήρητη από τις αρμόδιες αρχές και μένει να δούμε αν θα υλοποιηθεί.

Η πρόταση είχε γίνει απο τον πρόεδρο Ζαντόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και προβλέπει να γίνει μόνον ο πρώτος γύρος και οι πρώτοι πέντε να παίξουν μεταξύ τους ένα νέο μίνι πρτάθλημα σε κάθε ομιλο, για να πάνε στα μπαράζ ανόδου στην Football League.

Οι ομάδες πιέζουν την Πολιτεία να απαντήσει άμεσα στο αίτημά τους για το πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και πότε θα είναι σε θέση να δώσουν και πάλι αγώνες. Το μπαλάκι κι όλα κρίνονται από τους ειδικούς που θέλουν να δουν πως θα κινηθεί η πορεία του κορονοϊού τις επόμενες μέρες στη χώρα μας για να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Το ανησυχητικό για την ώρα δεν είναι η πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα αλλά τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό. Εφόσον πάντως τα κρούσματα συνεχίσουν να μειώνονται τότε θα είναι πιο εφικτό να δουν άσπρη μέρα οι σύλλογοι. Μπορεί να έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.