Super League: Κρίνεται εντός του 48ωρου η ενδεχόμενη πρεμιέρα της Κυριακής

Σήμερα Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αν θα γίνει δεκτό το αίτημα της Super League 2 προκειμένου το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου, δηλαδή την προσεχή Κυριακή.

Η σχετική απόφαση ελήφθη την περασμένη εβδομάδα και εστάλη την Τετάρτη το αίτημα. Ωστόσο Πέμπτη ήταν παραμονή Χριστουγέννων, Παρασκευή Χριστούγεννα, Σάββτο δεύτερη ημέρα και Κυριακή η καθιερωμένη αργία, με αποτέλεσμα να μην έχυν υπάρξι συσκέψεις και άρα αποφάσεις.

Η Super League 2 περιμένεο την απόφαση της κυβέρνησης και αυτή την πρόταση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, η οποία άλλωστε άναψε και το πράσινο φως για τις ομαδικές προπονήσεις.

Γίνεται άντως αντιληπτό ότι αν δεν υπάρξει απόφαση σήμερα ή το αργότερο αύριο, δύσκολα θα προλάβουν να προγραμματιστούν κανονικά οι αγώνες για την προσεχή Κυριακή, καθώς υπάρχει και μια σειρά διαδικασιών που πρεπει να γίνουν και δύσκολα θα γίνουν έγκαιρα με δεδομένο ότι μέσα στην εβδομάδα υπάρχειο και η αργία της Πρωτοχρονιάς.

Ανεξάρτητα πάντως από το αν θα ανάψει το πράσινο φως ή όχι για να έχουμε σέντρα την προσεχή Κυριακή, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί ένα νέο ΔΣ της Super League 2.