Pre League: Στην Καλαμάτα παραμένει ο Κώστας Δαλακούρας

Μπορεί το πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών να έχει μπει στον πάγο εξαιτίας του COVID19 αλλά ο Κώστας Δαλακούρας συνεχίζει να βρίσκεται στην Καλαμάτα.

Ο έμπειρος ακραίος την φετινή χρονιά αποδέχθηκε την πρόταση της Καλαμάτας και έτσι βρέθηκε στην Πελοπόννησο στα τέλη του καλοκαιριού για την έναρξη της προετοιμασίας.

Η έξαρση των κρουσμάτων και το δεύτερο “lockdown” στην χώρα μας οδήγησε στην αναστολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων και μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με την Pre League Ανδρών, με τον Κώστα Δαλακούρα να παραμένει στην Καλαμάτα ακόμη και τώρα.

Ο ίδιος ανέφερε σε επικοινωνία που είχε το ThrakiSportS μαζί του ότι παραμένει στην Καλαμάτα καθώς η διοίκηση του συλλόγου μέχρι στιγμής σέβεται την συμφωνία που έχει κάνει με τους αθλητές ξεχωριστά όλη αυτήν την δύσκολη περίοδο ενώ ακόμη και στην περίοδο της καραντίνας βοήθησαν με κάθε τρόπο τον ίδιο και την οικογένεια του. Παράλληλα δηλώνει χαρούμενος και με καλή διάθεση όλο αυτόν τον καιρό.

Για τον ίδιο το παραπάνω γεγονός είναι πολύ σημαντικό και παρότι δεν παίζουν βόλεϊ εδώ και αρκετό καιρό είναι πεπεισμένος ότι οι προπονήσεις και οι αγώνες θα ξεκινήσουν σύντομα, με αποτέλεσμα ο Εβρίτης ακραίος να επιλέγει την παραμονή στη Καλαμάτα και όχι να πάρει μετεγγραφή σε κάποια ομάδα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, τηρώντας και ο ίδιος την συμφωνία που έχει κάνει με την Μεσσηνιακή ομάδα.