Μεταγραφικό «μπαμ» για την κορυφή της επίθεσης επιδιώκει η ΠΑΕ Ξάνθη

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μιροσλαβ Βασίλεφ που υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη την σεζόν, αφού δεν θα αποφύγει την χειρουργική επέμβαση, υποχρεώνει την διοίκηση της Ξάνθης να κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην απόκτηση νέου επιθετικού.

Ο Βασίλεφ προοριζόταν για το βασικό σχήμα ως αιχμή του δόρατος της επίθεσης της Ξάνθης αλλά η απώλειά του αφήνει ελάχιστες επιλογές στον Τόνι Πόποβιτς για την συγκεκριμένη θέση, την ώρα που μια αλήθεια είναι ότι φάνηκε να υπάρχει στα φιλικά παιχνίδια ένα μικρό προβληματάκι στο σκοράρισμα.

Οι Θανάσης Παπάζογλου, Αντώνης Καπνίδης και Βασίλης Φακκης είναι τα άλλα πρόσωπα που λογίζονται στο υπάρχον ρόστερ ως φουνταριστοί, ωστόσο είναι γνωστό ότι επιθυμία του Αυστραλοκροάτη τεχνικού είναι να διαθέτει τρεις τουλάχιστον επιλογές σε κάθε θέση. Και ο σκοπός είναι το πρόσωπο που θα αποκτηθεί να κάνει «μπαμ» και να είναι προφανώς ενδεκαδάτος.

Με τον Βασίλεφ πλέον να μην λογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν, δηλαδή τον σκορερ του μοναδικού τέρματος στην μοναδική φιλική νίκη της Ξάνθης, είναι προφανές ότι στον τομέα της επίθεσης θα εστιάσει πρωτίστως ο μεταγραφικός σχεδιασμός από εδώ και στο εξής, με δεδομένο ότι ήδη προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας ο Σέρβος αμυντικός Μίλος Πέτροβιτς.