ΕΠΣ Έβρου: Μετανιωμένοι οι πιο πολλοί από την απόρριψη της πρότασης για τέσσερις ομίλους

Μετανιωμένοι αισθάνονται πλέον οι πιο πολλοί παράγοντες των ομάδων της ΕΠΣ Έβρου από την απόρριψη της πρότασης για διεξαγωγή πρωταθλήματος ειδικού σκοκού σε τέσσερις ομίλους για την τρέχουσα σεζόν.

Η πρόταση εκείνη είχε γίνει με σκοπό να μειωθούν ριζικά τα έξοδα μετακινήσεων των ομάδων, αλλά θα επέτρεπε και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος ομαλά με λίγες μόνο αγωνιστικές αφου θα ειχαμε συνολικά τέσσερις ισομερώς κατανεμημένους ομιλους (τωρα με Α’ και Β’ Κατηγορία έχουμε τρεις συνολικά, άρα περισσοτερες ομάδες στον καθέναν και ανάγκη για περισσοτερες αγωνιστικές).

Ολοι πλέον αντιλαμβάνονται οτι η χρονια είναι ειδικου σκοπού και με την γνώση του μέλλοντος, γίνεται αντιληπτό ότι εφόσον είχε γίνει δεκτή εκείνη η πρόταση που είχε επεξεργαστεί με λεπτομέρεια η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου, αφενος θα υπήρχε αυτήν την στιγμή μεγαλύτερη πιθανότητα ομαλής ολοκλήρωσης της σεζόν, αφετέρου ενδεχομένως να είχαν διασωθεί κάποιες ομάδες που βάρεσαν το καλοκαίρι διάθεση.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου είχε ζητήσει να υπάρξει ομοφωνία στην όποια απόφαση και από την στιγμή που διαπίστωσε ότι υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις, προχώρησε στην διεξαγωγή της σεζόν όπως είχε αποφασιστεί, με τα γνωστά αποτελέσματα. Πλέον τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί μετά την 3η αγωνιστική και θεωρείται δεδομένο ότι πριν τον Φεβρουάριο δεν θα επανεκκινήσουν. Αν αυμβεί αυτό τότε, προφανώς θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για την ολοκλήρωσή τους, ενδεχομένως σε έναν μόνο γύρο.

Με αυτά τα δεδομένα, οι παράγοντες μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται μετανιωμένοι που δεν υιοθέτησαν την πρόταση του καλοκαιριού για πρωτάθλημα ειδικού σκοπου σε τέσσερις ομίλους. Η χρονιά είναι έτσι κι αλλιώς ειδικού σκοπού και αν το σχεδιο της ΕΠΣ Έβρου είχε γίνει δεκτό το καλοκαίρι, αυτήν την στιγμή θα υπήρχαν σαφώς πιο σοβαρές πιθανότητες ομαλής ολοκλήρωσης της σεζόν – και με σαφώς μικρότεερο κόστος για τις ομάδες…