Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Ο Βασίλης Τοροσίδης αντίπαλος του Νίκου Σαμαρά στα προημιτελικά

Ολοκληρώθηκε στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από 75 ώρες ψηφοφορίας, η όγδοη και τελευταία σε αυτήν την φάση «μονομαχία» για τους κορυφαίους Θρακιώτες Αθλητές του Αιώνα.

Αντιμέτωποι στο όγδοο ζευγάρι αυτού του πρωτότυπου διαγωνισμού του ThrakiSportS τέθηκαν ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Βαγγέλης Φουντουκίδης. Σε αυτήν την ψηφοφορία έλαβαν μέρος 583 άτομα (μοναδικοί αναγνώστες, από διαφορετικές ip).

Το 54,72% ψήφισε τον Βασίλη Τοροσίδη έναντι του 45,28% που ψήφισε τον Βαγγέλη Φουντουκίδη. Ετσι ο «Τόρο» είναι αυτός που… «προκρίνεται» στα προημιτελικά του διαγωνισμου για τον κορυφαίο θρακιώτη αθλητή του αιώνα, εκεί όπου ήδη έχουν προκριθεί ο Αντώνης Αντωνιάδηςο Κώστας Γκατσιούδηςη Πηγή Δεβετζήο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, ο Σάκης Μουστακίδηςο Άγγελος Παυλακάκης και ο Νίκος Σαμαράς.

Ο Βασίλης Τοροσίδης θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Νίκο Σαμαρά. Τα άλλα ζευγάρια των «προημιτελικών» του διαγωνισμού για τον κορυφαίο Θρακιώτη αθλητή του Αιώνα θα είναι 1ον) Αντώνης Αντωνιάδης vs Κώστας Γκατσιούδη, 2ον) Πηγή Δεβετζή vs Δήμος Μιχαλεντζάκης και 3ον) Σάκης Μουστακίδης vs Αγγελος Παυλακάκης.