Basket League: Με 8αρη Ζάρα και την … «Κουρομπίλια» του μπάσκετ ο Κολοσσός ξαναπέρασε από το «Nick Galis»!

Με τον Θρακιώτη Θοδωρή Ζάρα να σημειώνει 8 πόντος ο Κολοσσός συνέχισε την καλή του παράδοση στην Θεσσαλονίκη και επικράτησε του ελλιπούς στην ρακέτα Άρη με 74-84.

Πρωταγωνιστές εκτός του Κένι Γκόινς που έγινε Λεμπρόν Τζειμς με 34 πόντους και αλάνθαστη στατιστική (5/6 δίποντα και τρίποντα με 7/7 βολές) ήταν το τρίο των Τσαρούχα, Παναγιώτου, Παντελίδη και κυρίως της πρώτης που οι άνθρωποι των γηπεδούχων αλλά και ο κόσμος από το διαδίκτυο ονόμασε Κουρομπίλια του μπάσκετ. Μάλιστα ο ‘Αρης εξέδωσε καυστική ανακοίνωση μετά το ματς.

Οι φόβοι των ανθρώπων του Άρη για τους διαιτητές μετά τα όσα έγιναν στη Ρόδο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την άδικη ήττα των Ιπποτών, επιβεβαιώθηκαν στο μέγιστο βαθμό και ιδίως στην τέταρτη περίοδο όπου αποβλήθηκε στο 35′ ο πρωταθλητής ΝΒΑ με την ομάδα του Μαιάμι και συμπαίκτης με τον γνήσιο Λεμπρόν Μάριο Τσάλμερς και τον πολύ καλό Κουζέλογλου με το σκορ στο 58-67.

Κάπου εκεί οι κιτρινόμαυροι αν και προσπάθησαν αλλα χωρίς καθαρό μαυαλό τον καλύτερό τους παίκτη δεν μπόρεσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι χάνοντας με 74-84. Ο Ζάρας που έχει καταγωγή από τους Αμαξάδες Ροδόπης είχε 8 πόντους σε 30′ κόντρα στην πρώην ομάδα του αν και άστοχος με 0/5 τρίποντα, 2/6 βολές και 3/4 δίποντα.