Απειλές στον ίδιο και το ανήλικο παιδί του κατήγγειλε ο Άκης Ζήκος

Η απόφαση του παλαίμαχου άσσου της Ξάνθης αλλά και της ΑΕΚ και τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών της ομάδας Άκη Ζήκου να εκφραστεί δημόσια κατά της επιστροφής του Ισπανού τεχνικού Μανόλο Χιμένεθ στην Ενωση είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί απειλές για τον ίδιο και το ανήλικο παιδί του!

«Απείλησες εμένα και το ανήλικο παιδί μου, εν ώρα οικογενειακής γαλήνης;;; Με απείλησες, καλώντας μας από απόκρυψη – δειλέ – κ περιμένεις να μην αντιδράσω; Έχεις την εντύπωση ότι όλοι είναι «χεσμένοι» όπως στο Καραισκάκης;; ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ! Ξεκίνησες πόλεμο με τα «αιλουροειδή» φίλε. Μέχρι τέλους λοιπόν. Κ από εκεί που θα με στείλεις (όχι εσύ βέβαια όπως μου είπες, αλλά αυτοί που θα βάλεις) να είσαι βέβαιος πως πάλι θα χάσεις», έγραψε ο Ακης Ζήκος.

Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 22 του μήνα και κάτω από σχετικό θέμα για την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ ο Ζήκος είχε ξεκάθαρα εκφράσει την αντίθεση του, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι οι απειλές έχουν σχέση με αυτό το θέμα.

Το μήνυμα του έγραφε χαρακτηριστικά: «Παρακμή! Ασχετοσύνη! Υποκρισία! Ανοργανωσιά! Κρυψινισμός! Αλαζονεία! Καπέλωμα! Η απόλυτη θλίψη! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!».

Τι συνέβη και φτάσαμε στις απειλές που ο ίδιος ο Ζήκος έκανε γνωστές μέσω ποστ στα social; Ποιος ήταν αυτός που, με απόκρυψη, τον πήρε τηλέφωνο και τον απείλησε λέγοντας του πως αυτοί που θα βάλει θα τον βλάψουν;