Τα «περίεργα» φετινά γενέθλια του Γρηγόρη Κοντοστάθη στην Αθήνα

Τα 26 του χρόνια έκλεισε την Τρίτη ο Γρηγόρης Κοντοστάθης, με τα φετινά γενέθλια να χαρακτηρίζονται διαφορετικά από τον ίδιο.

Οι ευχές από φίλους και συμπαίκτες μπορεί να τον κατέκλισαν αλλά ο Γρηγόρης Κοντοστάθης ήταν αναγκασμένος να περάσει τα γενέθλια του χωρίς τους αγαπημένους του εξαιτίας της καραντίνας αλλά και της επιστροφής του στην Αθήνα για την έναρξη των προπονήσεων με την Κηφισιά.

Όπως ανέφερε γελώντας ο Γρηγόρης Κοντοστάθης στην επικοινωνία που είχε το ThrakiSportS μαζί του, «περίεργα τα φετινά μου γενέθλια, γιατί τα πέρασα μόνος, παρέα μόνο με τον συγκάτοικο μου και συμπαίκτη στην ομάδα Τσάμπερλαιν, κάνοντας το πρωί κάποια βάρη και προπόνηση, καθώς δεν έχει να κάνουμε και κάτι άλλο αυτήν την περίοδο».

Σε ερώτηση αν τον επισκέφθηκαν οι συμπαίκτες του σπίτι για να του ευχηθούν ανέφερε ότι… δεν είχε ούτε τέτοια εκπληξη. «Δεν είναι σωστό άλλωστε, θεωρώ ότι αυτή την περίοδο για διαφόρους λόγους, καλό είναι να προστατευόμαστε όσο μπορούμε και για να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή αλλά και για να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα. Με τους συμπαίκτες μου τα είπαμε στην προπόνηση».

Βέβαια το skype πήρε φωτιά για να επικοινωνήσει στην Αλεξανδρούπολη με φίλους και συγγενείς και κυρίως με το ανηψάκι που απεκτησε πρόσφατα από την αδελφή ου Έφη αλλά δεν έχει προλάβει να χαρεί ιδιαίτερα, λόγω της πανδημίας.

Όσο για το πρωτάθλημα και την επιστροφή στις προπονήσεις; Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης απαντά: «Υπάρχει καλό κλίμα, μπαίνουμε σιγά – σιγά σε ένα ρυθμό και πρέπει να μείνουμε προσεκτικοί για να επιστρέψουμε όπως είπα και πριν».