Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Ο Μουστακίδης στα προημιτελικά με διαφορά – ρεκόρ από Μπισκιτζή

Ολοκληρώθηκε στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από 75 ώρες ψηφοφορίας, η πέμπτη «μονομαχία» για τους κορυφαίους Θρακιώτες Αθλητές του Αιώνα.

Αντιμέτωποι σε αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό του ThrakiSportS τέθηκαν ο Σάκης Μουστακίδης και η Χρύσα Μπισκιτζή. Σε αυτήν την ψηφοφορία έλαβαν μέρος 756 άτομα (μοναδικοί αναγνώστες, από διαφορετικές ip).

Το 91,14% ψήφισε τον παλαίμαχο βολεϊμπολίστα και νυν προπονητή Σάκη Μουστακίδη έναντι του 8,86% που ψήφισε την παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Χρύσα Μπισκιτζή που έχει συμμετοχές σε τέσσερις διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων και κατάγεται επίσης από τον Έβρο.

Ετσι ο Σάκης Μουστακίδης είναι αυτός που… «προκρίνεται» στα προημιτελικά του διαγωνισμου για τον κορυφαίο θρακιώτη αθλητή του αιώνα, εκεί όπου ήδη έχουν προκριθεί ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Κώστας Γκατσιούδης, η Πηγή Δεβετζή και ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, την οποία και θα αντιμετωπίσει ο Μιχαλεντζάκης στην επόμενη φάση των προημιτελικών.

Σε εξέλιξη είναι και άλλες τρεις ψηφοφορίες, η Battle Nr6 Ντέμης Νικολαΐδης vs Αγγελος Παυλακάκης, η Battle Nr7 Νίκός Σαμαράς vs Λάζαρος Στάλιος και η Battle Nr8 Τοροσίδης vs Φουντουκίδη.

[Total_Soft_Poll id=”10″]