Όμορφη κίνηση από όλη την οικογένεια της Ξάνθης για τον μικρό Παναγιώτη Τραγάκη της Κ11

Ο Παναγιώτης Τραγάκης, μέλος της Κ11 του ΑΟ Ξάνθη, πέρασε μια δύσκολη περίοδο μετά τον τραυματισμό του και μια σημαντική οικογενειακή απώλεια.

Σε αυτή την περίοδο, όλα τα μέλη του ΑΟΞ βρέθηκαν στο πλευρό του, αποδεικνύοντας πως η ομάδα είναι πάνω από όλα μια οικογένεια.

Ετσι του δωρίστηκε ενόψει και Χριστουγέννων μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της πρώτης ομάδας της Ξάνθης. Η φανέλα του παραδόθηκε και το χαμόγελο ήταν διαρκώς ζωγραφισμένο στα χείλη του μικρού Παναγιώτη.

Η ενημέρωση του ΑΟΞ αναφέρει τα εξής:

«We are AOX and We are Family!
Ο μικρός Παναγιώτης Τραγάκης, μέλος της Κ11 του ΑΟΞ, πέρασε μια δύσκολη περίοδο μετά τον τραυματισμό του και μια οικογενειακή απώλεια. Σε αυτή την περίοδο, όλα τα μέλη του ΑΟΞ βρέθηκαν στο πλευρό του, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως η ομάδα είναι πάνω από όλα μια οικογένεια. Έτσι, με την επιστροφή του Παναγιώτη στο γήπεδο, παράλληλα με την αποθεραπεία του, όλη η ομάδα στο πνεύμα των Χριστουγέννων του έκανε ένα μοναδικό δώρο.
Μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες του ΑΟΞ!
Η παράδοση της φανέλας στον Παναγιώτη έγινε από τον Τάσο Παπάζογλου, τον Θανάση Ντίνα και τον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας, Ανέστη Τσετινέ. Οι φωτογραφίες από αυτή την ενέργεια, αποτελούν αναμνήσεις που είναι τιμή μας να μοιραζόμαστε όλοι.
Είμαστε ομάδα. Είμαστε οικογένεια».