Επίθεση Κούγια στον Μπέο για την πώληση του Βόλου με νέες αιχμές για Ξάνθη και Μπιλ Πάπας

Ο Αλέξης Κούγιας το έχει πάει σε άλλο… επίπεδο με τις ανακοινώσεις του. Αφορμή για την τελευταία αποτέλεσε η πώληση του Βόλου σε ξένο fund (Ισπανούς) προκαλώντας έτσι τις… ρητορικές ερωτήσεις του προς τον Αχιλλέα Μπέο.

Δεν παραλείπει πάντως για ακόμα μια φορά να αφήσει τις αιχμές του για την Ξάνθη και την δική της πώληση στον Μπιλ Πάπας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια όπως δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ:

«Άκουσα ότι πουλήθηκε η Πύδνα Κίτρους, μία ομάδα χωρίς γήπεδο, μία ομάδα χωρίς προπονητικό κέντρο και το κυριότερο μία ομάδα χωρίς ούτε ένα οπαδό και ότι πουλήθηκε σε μία τεράστια Ισπανική εταιρεία και ότι δήθεν όλες τις διαπραγματεύσεις τις έκανε ο Βρύζας με τον Μπέο και δεν ξέρω τι να κάνω να κλάψω ή να γελάσω.

Από ότι μας έλεγε ο Μπέος μέχρι σήμερα, ο ίδιος δεν έχει ούτε μία μετοχή και ότι οι πραγματικοί μέτοχοι είναι 250 πολίτες του Βόλου, έμαθα επίσης ότι ο Μπέος είπε ότι αυτή η τεράστια εταιρεία έχει καταθέσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για αυτή την ομάδα σφραγίδα.

Σκέφτομαι βαθυστόχαστα ότι την Ξάνθη άλλη μία ομάδα χωρίς ούτε ένα οπαδό, χωρίς προπονητικό κέντρο, με εγκαταστάσεις που ανήκουν στον Καλπαζίδη και την ομάδα στην Β’ Εθνική, την πήρε ο Bill Papas, τον Παναιτωλικό του «κουρασμένου», όπως δηλώνει ο ίδιος, κυρ Φώτη, την αγοράσει ο Pit Pippas και τον ΝΠΣ Βόλο τον αγόρασε ο ισπανός Julio Stoiximan.

Μπράβο ρε Μπέο με τόσους αρλούμπες και σε έκαναν Δήμαρχο;

Τι άνθρωποι είναι εκεί στον Βόλο;

Και τι σύμπτωση όλες οι ομάδες που φημολογείται ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη, μετά την καταδίκη της Ξάνθης, έχουν βρει δισεκατομμυριούχους αγοραστές που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ακόμα στην Ελλάδα και εμείς στην Λάρισα με ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα, το καλύτερο προπονητικό κέντρο στην Ελλάδα, το ιστορικότερο γήπεδο της Ελλάδας το Αλκαζάρ, αναβαθμισμένο σε επίπεδο Champions League, με τουλάχιστον 3000 διαρκείας το χρόνο και ο Βρύζας δεν μας ρίχνει ούτε μία ματιά και όχι τίποτα άλλο, έχει πάθει κατάθλιψη και ο Νάκας.

Ρε παιδιά κανένας δισεκατομμυριούχος και για μας.

ΥΓ.1 Αλήθεια ρε Αχιλλέα τώρα που θα αφοσιωθείς στο λειτούργημα σου, ποιος θα αναλύει στην εκπομπή του Θωμαίδη, ποια παιχνίδια είναι στημένα και ποια όχι;

ΥΓ.2 Αλήθεια γιατί δεν μας λες πόσο πουλήθηκε η ομάδα;

Είμαι περίεργος να δω σε ποιό λογαριασμό έχουν κατατεθεί τα χρήματα της προκαταβολής και πώς θα τα μοιραστούν οι ιδιοκτήτες τα εκατομμύρια;

Ρε Αχιλλέα πούλησες την ομάδα τώρα που έγινε το όνειρο μας πραγματικότητα και θα πάρουμε τα λεφτά από το στοίχημα;

Αυτά βλέπει ο αείμνηστος Χειρίδης από εκεί ψηλά από τον παράδεισο και είναι βέβαιος ότι μπορεί και να αναστηθεί».