Super League: Σκόραρε ο Μουνάφο στη ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες»

Ματς με πολλές συγκινήσεις και όμορφο θέαμα ήταν το σημερινό των «Ζωσιμάδων», όπου ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς χρησιοποίησε στο βασικό σχήμα τον πρώην μέσο του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο, ο οποίος μάλιστα ισοφάρισε για την ομάδα του, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μάλλον είναι… πικρό για τους Αρκάδες, αφού ισοφαρίστηκαν στο 86′ με παίχτη παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ όταν μετά από παράλληλη μπαλιά του Πίρσμαν ο Παμλίδης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 33′, όταν ο Ριέρα πάσαρε στον Μουνάφο και αυτός πρόλαβε τον Χουτετσιώτη και έγραψε το 1-1.

Στο 53′ αποβλήθηκε ο Σιόντης με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα επί του Σίτο και οι Αρκάδες απέκτησαν αριθμητική υπεροχή. Στο 84′ μάλιστα ο Αστέρας ολοκληρωσε την ανατροπή με το τέρμα του Φερνάντεζ που σκόραρε με πολύ όμορφοτελείωμα για το 1-2.

Πλέον όλα έδειχναν πως η «μπίλια» θα κάτσει στον Αστέρα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν ακόμη πει την τελευταία τους λέξη. Μόλις 2 λεπτά μετά, στο 86′ έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης, όταν η άμυνα των φιλοξενουμένων δεν απομάκρυνε σε στατική μπάλα του Σάλιακα και ο Κρίζμαν που είχε «τρυπώσει» στην περιοχή, έγραψε με κοντινό, δυνατό σουτ το τελικό 2-2.