Γ’ Εθνική: Δεκτό το αίτημα για τηλεδιάσκεψη της ΕΠΟ με παίκτες! Ο Πορτουλίδης εκπρόσωπος των Θρακιωτών

Δεκτό έγινε το αίτημα της αντιπροσωπείας παικτών της Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ για τηλεδιάσκεψη με μέλη της Εκτελεστικης Επιτροπής.

Μάλιστα, αυτή προσδιορίστηκε άμεσα, για την Τρίτη στις 2.00 το μεσημέρι. Αναμεσα στα μελη της ΕΕ της ΕΠΟ που θα συμμετάσχουν αναμένεται να είναι και ο προεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, καθώς βοηθάει σε επιτροπές για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη καθώς έστω και μέσω τηλεδιάσκεψης οι δυο πλευρές θα συζητήσουν ενώ το διαδικτυακό «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής παρόλο που μιλάμε για ερασιτέχνες και όχι για ελαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Ο κάθε όμιλος θα έχει και έναν εκπρόσωπο και σκοπός είναι να οριοθετηθεί η έναρξη των προπονήσεων και κατ’ επέκταση να μπει ένας χρονικός ορίζοντας και για την επανέναρξη των αγώνων.

Συνολικά δέκα θα είναι οι εκπρόσωποι των ομάδων, όσοι και οι όμιλοι (ενας δηλαδή από τον καθέναν). Από τον 1ο Ομιλο όπου μετέχουν οι επτά ομάδες της Θράκης εκπρόσωπος θα είναι ο Νίκος Πουρτουλίδης του Ηρακλή.

Αναλυτικά ο εκπρόσωπος κάθε ομίλου στην σύσκεψη των παικτών της Γ’ ΕΘνικής με την ΕΕ της ΕΠΟ:
1ος Νίκος Πουρτουλίδης του Ηρακλή
2ος Στέλιος Τσουκάνης του Μακεδονικού
3ος Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος της ΑΕ Καρίτσας
4ος Μανώλης Αποστολίδης του Διαγόρα Στεφανοβικείου
5ος Αλέξανδρος Λουκούμης του ΠΑΣ Αχέρω Καναλακίου
6ος Γιάννης Κοντοές του Πανιωνίου
7ος Χάρης Μπριλάκης του Αρη Σκάλας
8ος Χρήστος Παλιγγίνης του Πανελευσινιακού
9ος Σωτήρης Τσάτσος του ΑΟ Διαβολιτσίου
10ος Τάσος Τριανταφύλλου του Γιούχτα