Γ’ Εθνική: Αίτημα από ομάδες και των 10 Ομίλων για τηλεδιάσκεψη με την διοίκηση της ΕΠΟ

Εκπρόσωποι και από τους 10 ομίλους της Γ’ Eθνικής ζήτησαν με αίτημα τους τηλεδιάσκεψη με την Εκτελεστική Eπιτροπή της ΕΠΟ που είναι υπεύθυνη για την Γ’ Εθνική.

Παίκτες εγνωσμένης αξίας και με παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες, οι οποίοι αγωνίζονται και στους 10 ομίλους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισαν και έστειλαν επίσημο χαρτί με σκοπό να ενημερωθούν σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων και στην συνέχεια με την ημερομηνία έναρξης των αγώνων.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα sports-factory που έχει την έδρα της στην Κρήτη αλλά από την στιγμή που έχει πληροφόρηση ότι το αίτημα υπογράφεται πό εκπροσώπους και από τους 10 Ομιλους, γίνεται αντιληπτό ότι η πληροφορία αφορά και τις επτά ομάδες της Θράκης που συμμετέχουν στον 1ο Ομιλο.

Αλλωστε από τον 10ο Ομιλο της Κρήτης ξεκίνησε και το… «κίνημα» της αντίδρασης των αρχηγών των ομάδων για την συνεχιζόμενη αναστολή στην δράση και οι πρώτοι που συνυπέγραψαν την επιστολή τους ήταν προ δεκαημέρου οι αρχηγοί των ομάδων του 1ου Ομιλου οπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Στην προσπάθεια αυτή αρωγός είναι και ο ΠΣΑΠ ο οποίος μπορεί να είναι το αρμόδιο όργανο για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όμως δεν αρνήθηκε να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΣΑΠ έφτασε και εκεί επίσημο χαρτί μέσω δικηγόρου από τους παίκτες της Γ’ Εθνικής καθώς έκδηλη είναι η αγωνίας τους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πλέον το επόμενο χρονικό διάστημα περιμένουμε αν θα γίνει δεκτό το αίτημα τους και αν ναι πότε θα γίνει αυτη η τηλεδιάσκεψη καθώς έτσι θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα για την Γ’ Εθνική που ίσως να αποτελέσει και “οδηγό” για τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.