«Έφυγε» ξαφνικά μόλις στα 59 του ο εκπαιδευτικός και γνωστός φίλος Εθνικού και Νίκης Γιώργος Κάλφας

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών ο γνωστός εκπαιδευτικός και φίλος του Εθνικού Γιώργος Κάλφας, προοκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος με ευγενική ψυχή και καλοσύνη, ο εκπαιδευτικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΦΑΣ ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά το μεγάλο “ταξίδι”. Ο αξέχαστος πατέρας του ΚΩΣΤΑΣ ήταν από τους παλιότερους κρεοπώλες της πόλης με κατάστημα εάν δεν απατώμαι στην οδό ΕΜΠΟΡΙΟΥ», αναφέρει σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο facebook ο Γιάννης Μαλκίδης.

Προσθέτει: «Διευθυντής τα τελευταία χρόνια στο μειονοτικό μουσουλμανικό σχολείο της πόλης μας, αγνός φίλαθλος και φίλος της ομάδας του “ΕΘΝΙΚΟΥ” τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο βόλεϊ. Όλοι τον θυμόμαστε να δίνει τακτικά το παρών στις κερκίδες του “ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ” αλλά και του κλειστού Γυμναστηρίου “ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ” υποστηρίζοντας ένθερμα τον σύλλογο της καρδιάς του. Να συμπληρωθεί πως την ίδια ακριβώς αγάπη εξεδήλωνε ο ΓΙΩΡΓΟΣ και προς την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της πόλης “ΝΙΚΗ” απο τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της».

Η εξόδιος ακολουθία του αείμνηστου συμπολίτη μας θα γίνει αύριο Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 10.00 π.μ από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, αλλά με περιορισμένο αριθμό να μπορεί να βρεθεί στο τελευταίο αντίο λόγω των μέτρων για την πανδημία…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.