Με σκόρερ και τον Παπουλή περίπατος Ομόνοιας κόντρα στην Καρμιώτισσα των Μπαργκάν και Κυριακίδη

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη πήρε η ανεβασμένη Ομόνοια του Φώτη Παπουλή επικρατώντας εκτός έδρας της Καρμιώτισσας των Κενάν Μπαργκάν και Δημήτρη Κυριακίδη με 1-5, σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, έχασε πέναλτι στο 4ο λεπτό με τον Παπουλή που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, όμως κατάφερε να ανοίξει το σκορ, τρία λεπτά μετά με τον Ασάντε.

Στο 38ο λεπτό η Ομόνοια διπλασίασε τα τέρματα της με πλασε του Παπουλή, με τον πρώην επιθετικό του Πανθρακικού να δίνει στον Τζιωνή στο 51′ που με πλασέ νίκησε τον Κυριακίδη κανοντας το 0-3. Στο 55′ σημείωσε ένα ακόμη τέρμα με τον Βραζιλιανο Τιάγκο με τον Κουσουλο στο 82′ να πετυχαίνει το 0-5. Στο 86ο λεπτό η Καρμιώτισσα κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Όταν μετά από κόρνερ του Μπαργκάν, ο Μπαράνοφ νίκησε τον Παναγή κάνοντας το τελικό 1-5.

Οι πράσινοι έφτασαν τους 26 βαθμούς ενώ η ομάδα των Πολεμιδιών έμεινε στους 11 βαθμούς. Για την Καρμιώτισσα βασικός ήταν ο Κυριακίδης όπως και ο Μπαργκάν, ενώ για την Ομόνοια ο Παπουλής έγινε αλλαγή στο 64′.