Εγινε δεκτή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ η αίτηση της Αλεξανδρούπολης FC

H Αλεξανδρούπολη FC μπορεί να ήταν από τις τελευταίες χρονικά ομάδες που κατέθεσαν αίτηση εγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητσμού, ωστόσο έγινε ήδη δεκτή σε αυτό.

Στις 27 Οκτωβρίου κατέθεσε την αίτηση, με σχετική καθυστέρηση σε σχέση με άλλε ςομάδες. Ωστόσο αυτή δεν είχε ελλείψεις και προβλήματα με αποτέλεσμα σε λιγότερο από ενάμισι μήνα να πάρει την πιστοποίηση της ΓΓΑ.

Τυικά η Αλεξανδρούπολη FC έχει δηλωθεί ως «Αθλητικός Ομιλος Ενωση Ανθειας – Αριστηνου», αφού δεν έχει καταστατικά τροποποιηθεί το όνομά της. Είναι η έκτη ομάδα της δύναμης της ΕΠΣ Έβρου που εντάσσεται στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Μάλιστα, η αίτηση της Αλεξανδρούπολης έγινε δεκτή στις αρχές της εβδομάδας, την ίδια ημέρα που εγκρίθηκε και η αίτηση της έτερης ομάδας Γ’ Εθνικής του Εβρου, της ΑΕ Διδυμοτείχου, που είχε καταθέσει αίτηση από τον Ιούλιο.

Ξεπερνούν τα 300 πλέον τα ποδοσφαιρικά σωματεία από όλη την χώρα που έχουν λάβει την πιστοποιηση της ΓΓΑ.

Με την ένταξή της στο Μητρώο, πέρα από την επιχορήγηση των 2.500 ευρώ, η Αλεξανδρούπολη θα μπορεί να χρησιμοποιεί απρόσκοπτα τις δημοτικές και κρατικές αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το “Φώτης Κοσμάς”, σύμφωνα με την πρόβλεψη του νόμου.

ΛΝ29ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ – ΑΡΙΣΤΗΝΟΥ27/10/202014/12/2020ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ