O… «αντιΠόποβιτς της Ξάνθης» ανακοινώθηκε ως νέος… «αντιΤεννές» στον ΠΑΣ Λαμία

Διαψεύστηκαν και τυπικά οι πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγες εβδομάδες από την Καλαμάτα και έφερναν τον Μιχάλη Γρηγορίου στην Ξάνθη, ως αντικαταστάτη (σύφωνα με τα δημοσιεύματα) του Τόνι Ποποβιτς.

Παρά την επιμονή του συνάκτη, ο Γρηγορίου δεν ήρθε ποτέ στην Ξάνθη και αντίθετα αναλαμβάνει άλλη ομάδα και συγκειρμένα την Λαμία, η οποια εμεινε χωρίς προπονητή μετά την παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ που ακολούθηε την εξάδα από τον Ολυμπιακό.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας επισημοποίησε λοιπόν την πρόσληψη του 47χρονου τεχνικού, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της ΑΕΛ και φαίνεται ότι ήταν ο μοναδικός στόχος στην λίστα της ομάδας της Στερεάς Ελλάδας. 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Μιχάλη Γρηγορίου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας. 

Ο Γρηγορίου είναι ο τρίτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο της τη φετινή σεζόν μετά τους Γιώργο Πετράκη και Μπάμπη Τεννέ. Το ντεμπούτο του  θα γίνει στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.