Volley League: Με χαμόγελα και αισιοδοξία επιστρέφει ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης στις προπονήσεις του ΟΦΗ

Με μεγάλη χαρά και αρκετή αισιοδοξία υποδέχθηκαν την απόφαση για επανέναρξη των προπονήσεων, διοίκηση, τεχνικό και αθλητές του ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίζονται και ο ακραίος, Σωκράτης Χαραλαμπίδης.

Τα συναισθήματα αυτά φαίνονται από τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Άκη Φλαούνα:

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Το βόλει, έπρεπε να επιστρέψει. Ήταν παράλογο όλο αυτό, με την λογική πάντα, ότι αποδεχόμαστε την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Εμείς θα ξεκινήσουμε τη δουλειά, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Εύχομαι και αυτό να γίνει γρήγορα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.»

Ενώ στο ίδιο κλίμα είναι και οι αθλητές της ομάδας και το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον Αλεξανδρουπολίτη, Σωκράτη Χαραλαμπίδη, ο οποίος ανέφερε: “Πριν κλείσει το 2020 έγινε και ένα καλό με την απόφαση να επιστρέψουμε στις προπονήσεις καθώς αυτές οι 40 μέρες ήταν καταστροφικές για όλους μας, θέλουμε έναν μήνα προετοιμασίας για να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε αλλά παρ΄ όλα αυτά είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι”.

Οι αθλητές του ΟΦΗ τις επόμενες ημέρες θα καταφτάσουν στο Ηράκλειο της Κρήτης έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο Κλειστό του Λίντο.