Super League: Πέρασε ως αλλαγή ο Βασιλακάκης αλλά ο Ολυμπιακός «καθάρισε» από νωρίς

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της ουραγού Λαμίας με 0-6 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιτικής της Super Leage, βρίσκοντας μάλιστα 6 διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Κομοτηναίος μέσος της Λαμίας και πρώην του ΑΟΞ Θοδωρής Βασιλακάκης πέρασε στην ανάπαυλα στο παιχνίδι, όταν όμως το σκορ ήταν ήδη στο 0-3, με την παρουσία του να είναι θετική στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με την γενική εικόνα της ομάδας του.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13′ με κεφαλιά του Μπουχαλάκη. Στο 34′ ο Εμβιλά έβλε ένα φανταστικό γκολ με φοβερό σουτ από πολύ μακρινή απόσταση, ενώ το 0-3 έγινε δευτερόλεπτα μετά με προβολή του Ελ Αραμπί μετά από γύρισμα του Μασούρα.

Η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 56′ με τον Βασιλακάκη και στο 63′ ακόμα μεγαλύτερη, αφού ο Ντέλετιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ολυμιακός πέτυχε άλλα τρία τέρματα σε έξι λεπτά δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του. Αρχικά ο Σουντανί ευστόχησε σε πέναλτι στο 82′, ο Κάιπερς με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Ρατζέλοβιτς ένα λεπτό μετά έκανε το 0-5 και το σκορ έκλεισε ο Μασούρας στο 87′ με προβολή μετά από σέντρα του Ανδρούτσου, γράφοντας το τελικό 0-6.