Υποψήφιος να προστεθεί στο τιμ της τεχνικής διεύθυνσης της ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Στην ΑΕΚ φαίνεται πως πήραν την απόφαση να ενισχύσουν την ομάδα με μια προσθήκη ενός νέου ατόμου, που ουσιαστικά θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο αγωνιστικό τμήμα και τη διοίκηση της Ένωσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρας για Σπορ», η προσθήκη αυτή δεν θα επηρεάσει την παρουσία του Βασίλη Δημητριάδη στην ομάδα, ούτε και τις αρμοδιότητες του Ίλια Ίβιτς ως τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Μάλιστα, αναφέρονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οποία ειδικεύεται ως γνωστόν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, δυο ονόματα υποψηφίων που εξετάζονται σοβαρά από τους ανθρώπους της Ενωσης.

Ο πρώτος υποψήφιος φέρεται μάλιστα να είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε διατελέσει επί δεκαετία τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ Ξάνθη και τον περασμένο Σεπτέμβριο αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, μετά τον υποβιβασμό της από την Super League 1.

Ο δεύτερος είναι ο Κώστας Κωνστάντος, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε ρόλο διοικητικού συμβούλου στον Παναθηναϊκό για περίπου δύο χρόνια. Στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιπρόεδρος αλλά και γενικός αρχηγός στην ΑΕΛ, την περίοδο που ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ.