Κύπελλο Ελλάδος: Επιστρέφονται από 500 ευρώ σε ΑΕ Διδυμοτείχου, Ορφέα Ξάνθης και Πανθρακικό

Από 500 ευρώ θα λάβουν στα ταμεία τους από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η Αθλητική Ενωση Διδυμοτειχου, ο Ορφέας Ξάνθης και ο Πανθρακικός.

Πρόκειται για το παράβολο που είχαν πληρώσει το καλοκαίρι για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο θα συνεχιστεί χωρίς την παρουσία ερασιτεχνικών ομάδων.

Αντίστοιχο ποσό θα λάβουν και οι άλλοι κυπελλούχοι των ΕΠΣ όπως ο Νέστος Χρυσούπολης από την Καβάλα, η ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας αλλά και η Ανατολή Σερρών.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα δοθεί σε Πανθρακικό και Ανατολή Σερρών, που είχαν προλάβει να αγωνιστούν, κάποια επιπλέον αποζημίωση για τα έξοδα διαιτησίας που έκανε ο μεν, τα έξοδα μετακίνησης η δε, για το μεταξύ τους παιχνίδι που αποδεικνύεται τελικά ότι δεν είχε σημασία χωρίς καμία δική τους ευθύνη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι θα επιστραφούν από 2.000 ευρώ σε κάθε επαγγελματική ομάδα της Football League που επίσης δεν θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο. Ανάμεσα στους δικαιούχους είναι και η Καβάλα.

Εφόσον τελικά δεν προλάβουν ούτε οι ομάδες της Super League 2 θα επιστραφούν 2.000 ευρώ και στο ταμείο της Ξάνθης, όπως και της Δόξας Δράμας από την περιοχή της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας.