Γ’ Εθνική: Αιφνιδιασμός Κατσικοκέρη με την διακοπή και προσδοκία επανέναρξης από τον Γενάρη

Ο επιθετικός του Γιούχτα και πρώην παίκτης του Πανθρακικού Νίκος Κατσικοκέρης μίλησε στο Athletic Radio της Κρήτης για την καραντίνα και το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ξεκίνησε αλλά σταμάτησε. 

Για την απόφαση διακοπής της Γ’ Εθνικής και την περίοδο της καραντίνας ανέφερε: «Η αλήθεια είναι οτι δεν περιμέναμε να σταματήσουμε και πάλι. Δυστυχώς με την απόφαση αυτή μας σταματάνε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και έτσι… χάνουμε τις ζωές μας. Δόθηκε παράταση μέχρι τις 7/1 και αυτή η παράταση στην απραξία θα έχει αντίκτυπο σε όλους μας. Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αφήνουν να παιχτεί ποδόσφαιρο στις πιο κάτω κατηγορίες. Θα πρέπει όμως να υπακούσουμε και να το υποστούμε και πάλι. Ελπίζω μετά τα Χριστούγεννα να επιστρέψουμε και να βρούμε τον ρυθμό μας ξανά, ώστε να τελειώσει η σεζόν. Είναι κρίμα να πάει στράφι όλη η προσπάθεια που κάναμε και να χαθούν τα χρήματα κάποιων άνθρώπων. Ενημερωνόμαστε καθημερινά και θέλω να πιστέυω οτι μέσα στον Γενάρη θα πάρουμε το ΟΚ. Είμαστε σε επαφή όλοι στην ομάδα και περιμένουμε. Μας  λένε να προσέχουμε την υγεία μας και πως σύντομα θα ξεφύγουμε από αυτό που ζούμε».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος ανέφερε: «Το θέμα σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες και οι ομάδες όταν επιστρέψουμε. Τι πρωτάθλημα θα είναι. Υπάρχουν ερωτηματικά για το μετά. Εννοείται οτι θα πρέπει να γίνει μία προετοιμασία πριν μπούμε στο γήπεδο. Η χρονιά είναι καταστροφική για έναν επαγγελματία αθλητή, με το να ξεκινάει και να σταματάει συνεχώς. Όσο και να προσπαθείς ατομικά, δεν είναι το ίδιο με το να είσαι στο γήπεδο. Αν δεν μπεις στο γηπεδο και παίξεις ματς, δεν θα είσαι ποτέ 100% έτοιμος».

Για την πορεία του Γιούχτα και τον 10ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής, ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού ανέφερε:  «Έχει περάσει καιρός από το τελευταίο μας ματς. Ο Γιούχτας δεν ξεκίνησε καλά. Μετά όμως βρήκαμε τα πατήματά μας. Είναι ένας δύσκολος Ομιλος. Δεν υπάρχει φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και οι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι μία ομαδα έκπληξη και δείχνει με την πορεία της, ποσο απρόβλεπτο είναι το πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι οτι προβληματιζόμαστε με το πως θα βγει το πρόγραμμα. Θα πρέπει να υπάχρουν συνεχώς εμβόλιμες αγωνιστικές και να δοθεί παράταση στην λήξη της σεζόν. Θα παίζουμε συνεχώς. Απο το ένα άκρο, που δεν παίζουμε καθόλο, θα φτάσουμε στο άλλο. Αλλά τι να κάνουμε, λες και μας έχει ρωτησει κανείς;».

Για το πως περνάει ο ίδιος αυτή την περίοδο, ο Νίκος Κατσικοκέρης αναφέρει: «Αφιερώνω χρόνο στην οικογένεια μου και ειδικά στο μικρό γιο μου. Κάνει μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης στο Δημοτικό και μεις τον βοηθάμε. Του αρέσει και η μπάλα. Αυτή είναι η ζωή μας και μας κάνει να ξεχνιόμαστε. Είμαι στο Ηράκλειο, δεν θα ανέβω στο Αγρίνιο τις Γιορτές». Τελος, για τις μέρες των Χριστουγέννων αναφέρει: «Το μηνυμά μου είναι υγεία. Υγεία πάνω από όλα. Όλοι μας θα βρούμε τις λύσεις να είμαστε κοντά στους αγαπημένους μας και τους συγγενείς μας. Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή Γιορτή και πρέπει να δίνουμε ευχές και αγάπη».