Επεισοδιακή αναβολή στην προσφυγή Σιώπη και άλλων πέντε κατά της Δόξας Δράμας

Επεισοδιακή αναβολή είχαμε στις αρχές της εβδομάδας στη συζήτηση έξι προσφυγών σε βάρος της Δόξας Δράμας, μια εκ των οποίων αφορούσε τον Εβρίτη Δημήτρη Σιώπη.

Ακόμα, οι Κώστας Πλέγας, Στέργιος Καψάλης, Ορέστης Μένκα, Τάσος Κρητικός και Αντώνης Αναστασίου είχαν κινηθεί νομικά σε βάρος της ΠΑΕ και το αίτημά της Δόξας Δράμας για αναβολή εκδίκασης προκάλεσε αντιδράσεις.

Οπως αναφέρει το Football League News, η συνεργάτιδα του δικηγόρου της δραμινής ΠΑΕ Χάρη Γρηγορίου, Χριστιάνα Ανδρινοπούλου μετέφερε αίτημα αναβολής, γιατί: «Ο δικηγόρος κύριος Μαργαρίτης δεν μπορεί να μετακινηθεί από νομό σε νομό. Βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί συγγενικό του πρόσωπο βρέθηκε θετικό σε Covid-19». Ο Θωμάς Μαργαρίτης, μάλιστα, είχε ενημερώσει σχετικά μέσω e-mail την επιτροπή. 

Η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Άννα Νικολούση αρνήθηκε το αίτημα και είπε προς την έδρα: «Αρνούμαστε την αναβολή. Οι προσφυγές αυτές είναι από τον Σεπτέμβριο και η κλήση έγινε στις 27 Νοεμβρίου. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να μετακινηθούν. Έχει έρθει εδώ να καταθέσει ο Αντώνης Αναστασίου και να σας πει τι ζούσαν και πώς κάθε μέρα τους κορόιδευαν ότι θα πληρωθούν»!

Η Νικολούση, μάλιστα, τόνισε ότι σε όλες τις υποθέσεις την ΠΑΕ εκπροσωπεί ο Χάρης Γρηγορίου και συνέχισε: «Κι εμένα ο πατέρας μου είχε Covid-19. Ήρθα να ζητήσω αναβολή; Όλοι με το πρόσχημα του ιού έρχονται και ζητούν αναβολές. Ας κάνατε τηλεδιάσκεψη».

Ο πρόεδρος της έδρας, Βασίλης Ανδρόνικός εξέφρασε το ερώτημα «να τον φέρουμε εδώ να μας κολλήσει;», ενώ επικράτησε ένταση μεταξύ της Νικολούση και του μέλους της επιτροπής, Γιάννη Ξυλαρδιστού, όταν ο τελευταίος της είπε: «Ξέρετε ότι δεν έχει Covid-19; Όταν βρεθείς θετικός μπορείς να μετακινηθείς;».

Η Νικολούση απάντησε: «Ξέρω ότι δεν έχει. Κόλλησε Covid όταν είδε τις έξι προσφυγές. Υπάρχουν τόσες απροσδιόριστες υποθέσεις. Πόσες θα βάλετε στην επόμενη συνεδρίαση;».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μαυραετών, Αντώνης Αναστασίου ζήτησε να μιλήσει στον πρόεδρο της έδρας και είπε: «Τραβάει καιρό αυτή η ιστορία με τα ψέματα προέδρων που ήρθαν και απήλθαν. Δεν έχουμε ενημέρωση για τα λεφτά μας. Ο κύριος Μαργαρίτης υποθέτω ότι το έμαθε πολύ καιρό πριν. Θα μπορούσε να κάνει τεστ και να το φέρει μαζί του το αποτέλεσμα».

Εν τέλει η συζήτηση και των έξι προσφυγών, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Σιώπη, αναβλήθηκε για τις 18 Ιανουαρίου παρότι μέλη της Πρωτοβαθμιας Επιτροπης Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ζητούσαν, λόγω και της μεταγραφικής περιόδου, να συνεδριάσουν νωρίτερα. «Στις 11 Ιανουαρίου δεν θα έχουμε ούτε… Κυβέρνηση, αφού θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ. Εγώ μπορεί τον Ιανουάριο να μην είμαι εδώ», καταλήγει το ρεπορτάζ του FLNews.