Super League: Σοκ στα «χασομέρια» για Ράσταβατς και Μουνάφο

Για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής Αστέρας Τρίπολης και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Σέρβος τεχνικός του Αστέρα και πρώην της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας βασικό στον άξονα τον πρώην χαφ του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο. Με το ίδιο σύστημα παρέταξε ο Άνχελ Λόπες τους φιλοξενούμενους, αφήνοντας για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στον πάγκο τον Θανάση Γκαραβέλη, ενώ παράλληλα δεν είχε στη διάθεση του τους πρώην παίκτες του ΑΟΞ Μπαριέντος και Γέντρισεκ, αλλά και τον νεαρό Θρακιώτη αμυντικό Παύλο Λογαρά.

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε ρηχά νερά, με τον Αστέρα να έχει καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 22′ ο Μπαράλες ανατράπηκε από τον Κολόμπο με τον Τζήλο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο Αργέντινος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε για το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης, οι Αρκάδες κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι καθώς ο Τζήλος, ύστερα από ενημέρωση από το VAR, υπέδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Δουβίκα. Ο Μπαράλες ανέλαβε ξανά την εκτέλεση· ο αντικαταστάτης του Γκαραβέλη, Κλέιμαν, στο 52′ απέκρουσε και κράτησε το 1-0. Ο Αστέρας δεν καθάρισε το παιχνίδι και, παρότι ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες στο 90λεπτό με την αποβολή του Φεράρι, το πλήρωσε στην κυριολεκτικά τελευταία φάση του αγώνα, καθώς ύστερα από μπαλιά του Ντεντάκη, ο Μπαρτόλο έφτασε σε θέση τετ α τετ και μοίρασε στον Περέα, ο οποίος κκαι διαμόρφωσε το τελικό 1-1· δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.