Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τελευταίους οκτώ αγώνες των ομίλων

Ολοκληρώνεται το βράδυ η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τους οκτώ τελευταίους αγωνες αυτης της φάσης της διοργάνωσης, από τους οποίους θα κριθούν και τα τελευταια εισιτήρια.

Από ελληνικής πλευράς αναμφισβήτητα αυτο που ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο, όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη για να προκριθούν ως τριτοι του ομίλου στο Europa League ανεξάρτητα από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μαρσέιγ την ίδια ώρα.

Οπως πριν απο καθε βραδιά αγωνιστικής δράσης το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτων για τα παιχνίδια, οπως προκυπτουν από τις προβλεψεις οσων μετεχουν στο παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS.

Αγιαξ – Αταλάντα: Το 56% βλέπει νικη των Ολλανδών, το 17% ισοπαλία και το 27% επικράτηση των Ιταλών.

Μίντιλαντ – Λίβερπουλ: Το 96% βλέπει νίκη των Αγγλων, ενα 3% εκτιμά ισοπαλία και 1% νίκη των Δανών.

Μπάγερν Μονάχου – Λοκομοτίβ Μόσχας: Το 99% βλέπει νίκη των Βαυαρών και το 1% ισοπαλία. Κανείς δεν βλεπει διπλό των Ρωσων.

Σαλτσμπουργκ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Το 72% βλέπει νίκη των Ισπανών. Το 20% βλέπει ισοπαλία και 8% βλεπει άσσο των Αυστριακών.

Ιντερ – Σαντάρ Ντόνετσκ: Το 71% βλέπει νικη των Ιταλών, το 17% ισοπαλία και 12% νίκη των Ουκρανών.

Ρεαλ Μαδρίτης – Μπορούσια Μενχενγκάντμπαχ: Το 76% βλέπει νίκη των Ισπανών, το 16% ισοπαλία και το 8% διπλό των Γερμανών.

Ολυμπιακός – Πόρτο: Το 76% βλέπει νίκη των Πορτογάλων, το 15% ισοπαλία και το 9% επικράτηση των πρωταθλητών Ελλάδας

Μάντσεστερ Σίτι – Μαρσέιγ: Το 97% βλέπει επικράτηση των Αγγλων, το 2% ισοπαλία και το 1% νίκη των Μονεγάσκων.