Νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό ο Στάθης Καμαράκης! Η συγκλονιστική εξομολόγησή του στην ΕΡΤ

Νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε ο πρώην προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή αλλά και της BF Ξάνθη Στάθης Καμαράκης, ο οποίος θεωρείται ως ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του σερραϊκού μπάσκετ.

Από το 1975 βρίσκεται στα γήπεδα αλλά χαρακτήρισε κορυφαίες στιγμές την κατάκτηση του Πανελλήνιου Εφηβικού Πρωταθλήματος στη Σύρο, η άνοδος στην Α’ Εθνική με τον ΑΟΣ και η έξοδος στο Λιλιάνα Ρονκέτι με την γυναικεία ομάδα.

Ο Καμαράκης μίλησε στον Βασίλη Αναστασιάδη στην αθλητική εκπομπή στην ΕΡΤ Σερρών για την πορεία του στο αγαπημένο του μπάσκετ, θεωρώντας πολύ σωστή την απόφαση να σταματήσει η αγωνιστική δραστηριότητα έχοντας περάσει και την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα στα σπορ που προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολη, κυρίως όμως στην περιπέτεια της υγείας του και την πάλη που έδωσε με την ασθένεια της εποχής μέχρι να βγει νικητής. Αυτήν την περίοδο παραμένει στην Καβάλα, όπου ανέφερε ότι υπάρχουν πολύ αξιολογοι παράγοντες που αγαπουν το μπάσκετ έτσι ώστε να αναδεικνύουν παίκτες και να κάνουν καλές πορείες με τον Αστέρα.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της συνέντευξης, θυμήθηκαν και μια ιστορία με τον Νικο Ιλανίδης που είχε έρθει στην Κομοτηνή με σκοπό να ανεβει η ομάδα στην Α1 αλλά ο Στάθης Καμαράς ήρθε στην πόλη, έμεινε μια εβδομάδα στο σπίτι του και τελικά τον έπεισε να αναλάβει με το ένα πέμπτο των χρημάτων που του προσφέρονταν τους Ικαρους Σερρών, γεγονός που δεν μπόρεσαν να χωνέψουν ποτέ στην Ροδόπη και ιδίως ο πατέρας του Νεοκλή Λεμονίδη.

Από όλη την Ελλάδα αλλά και από Κομοτηνή και Ξάνθη έφτασαν ευχές για τον Στάθη Καμαράκη ώστε να επιστρέψει σιδερένιος μετά από αυτή τη μάχη με τον κορονοϊό, καθώς τον έχει ανάγκη ο τοπικός αθλητισμός.