Τέλος το αήττητο από την Γκεντσλερμπιρλίγκι με μοιραίο Έλληνα για την Αλάνια του Σιώπη

Την πρώτη της ήττα με 2-1 γνώρισε η πρωτοπόρος Αλάνιασπορ από την Γκεντσλερμπιρλιγκί στην Άγκυρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αλάνιασπορ παρατάχθηκε με βασικούς τους Σιώπη, Μπακασέτα και Τζαβέλλα. Ο Μπακασέτας ήταν ο ωραλιος αλλά και ο μοιραίος αφού σκόραρε το γκολ της Αλάνιασπορ, ωστόσο αστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις στο 95′. Ο Μανόλης Σιώπης αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό, ενώ ο Τζαβέλλας αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

Η Αλάνιασπορ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 75’, ωστόσο δεν παράτησε το ματς. Στο 82’ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακασέτας και μείωσε σε 2-1 σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του αυτή τη σεζόν.

Στις καθυστερήσεις η Αλάνιασπορ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο ανέλαβε και πάλι ο Μπακασέτας. Ωστόσο, τη δεύτερη φορά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός νικήθηκε από τον Νόρντφελτ και δεν μπόρεσε να δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Παρά την ήττα, η Αλάνιασπορ παραμένει στην πρώτη θέση με 23 βαθμούς μαζί με την Γαλατάσαράι, περιμένοντας και τα άλλα αποτελέσματα.