Super League: Πήγε για την ολική ανατροπή στο Περιστέρι με 10 παίκτες ο Άρης του Μάντζιου

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Άρης στο γήπεδο του Περιστέριου, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να μένει από το 30′ με 10 παίκτες.

Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού παρέταξε τους «κιτρινόμαυρους» με διάταξη 4-2-3-1, έχοντας αλλαγές στα αριστερά της άμυνας και στο κέντρο λόγω των απουσιών των Σάκιτς και Τζέγκο. Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε τον Ατρόμητο με σύστημα 3-5-2, με τον πρώην στόπερ της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα να βρίσκεται σταθερά στην τριάδα της άμυνας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε «δάφνες» ποιότητας, καθώς και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια επικίνδυνη φάση προς τις αντίπαλες περιοχές. Σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις του, ο Ατρόμητος κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι, σε σουτ του Μουνίθ στο κεφάλι με το χέρι του Ρόζ με τον Γάλλο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον διαιτητή Ευθυμίου να μην συμβουλεύεται το VAR . Ο Μανούσος στο 37’ εκτέλεσε εύστοχα και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έδειχνε να καθαρίζει από πλευράς γηπεδούχων καθώς διπλασίασαν τα τέρματα τους με ωραίο σουτ ο Μουνίθ στο 51’. Ο Μάντζιος προχώρησε σε αλλαγές, θέλοντας να διεκδικήσει ότι μπορούσε από το παιχνίδι· και λίγα λεππτά αργότερα δικαιώθηκε για τις επιλογές του. Συγκεκριμένα, στο 61’ οι δύο αλλαγές Σίλβα και Κάτσε συνεργάστηκαν, με τον Αλβανό μέσο να μειώνει σε 2-1. Οι Περιστεριώτες φάνηκε να αιφνιδιάζονται από αυτήν την εξέλιξη και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί· τουναντίον οι Θεσσαλονικείς έγιναν πιο επιθετικοί και κυνήγησαν την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 81’, όταν ο Σάσα νίκησε με πλασέ τον Γιαννιώτη και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Άρης με τον βαθμό αυτόν πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 23β., ενώ ο Ατρόμητος ανέβηκε στην 5η θέση με 14β.