Europa League: Πρόωρος αποκλεισμός για Γκαρσία και Ζίβκοβιτς μετά την ήττα από την Ομόνοια του παγκίτη Παπουλή

Ήττα στην Κύπρο με 2-1 για τον ΠΑΟΚ από την Ομόνοια και μαθηματικός αποκλεισμός από την επόμενη φάση του Europa League από την 5η αγωνιστική.

Ο τεχνικός του δικεφάλου και πρώην μέσος της Ξάνθης Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια αντί του Πασχαλάκη, αλλά χωρίς τον Γιαννούλη όπως είχε αφήσει ανοιχτό στην συνεντευξη τύπου.

H κυπριακή ομάδα που είχε στον πάγκο τον πρώην μεσοεπιθετικό του Πανθρακικού Φώτο Παπουλή μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όπως έγινε και στο ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα, το σουτ του Χούμποτσαν έμοιαζε με… προειδοποιητική βολή και μόλις στο 9’ ο Κακουλλής, μετά το σουτ του Σενέ, άνοιξε το σκορ και έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, που δεν πατούσε καθόλου καλά στο χορτάρι του «ΓΣΠ».

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση που τόσο ήθελε με ένα πανέμορφο γκολ του Χρήστου Τζόλη, αφού πρώτα Ουαγκέ, Α. Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί άλλαξαν μαγικά την μπάλα.

Οι ασπρόμαυροι όσο κι αν προσπαθούσαν να βρουν λύση για το δεύτερο γκολ δεν τα κατάφερναν και πλήρωσαν ακριβά το διπλό λάθος του Ελ Καντουρί, που έχασε την μπάλα και στη συνέχεια έκανε το πέναλτι με το οποίο η Ομόνοια μπήκε μπροστά στο σκορ 2-1 με την εύστοχη εκτέλεση του Γκόμεθ.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης και σε συνδυασμό με το διπλό της Αϊτχόβεν (0-1) μέσα στην Γρανάδα η ΠΑΟΚ γνώρισε τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωησης.