Πραγματοποιήθηκε η περίφημη τηλεδιάσκεψη με τους λοιμοξιολόγους και πλέον αναμένονται αποφάσεις

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η περίφημη πλέον τηλεδιασεψη των παραγόντων του ποδοσφαίρου με τους λοιμοξιολόγους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και πλέον αναμένονται οι εισηγησεις – αποφάσεις των τελευταίων.

Στην τηλεδιάσεψη μετείχαν από ποδοσφαιρικής πλευράς ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, ο αντιπρόεδρός της και πρόεδρος της Super League 1 Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο πρόεδρος της Super League 2 και Football League Λεωνίδας Λεουτσακος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής.

Η ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή.

Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα.