Pre League: Πλήρωσε για Νοέμβριο Τασάκο και Δημόπουλο ο Πανιώνιος παρά την αναστολή προπονήσεων

Ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας, ο Πανιώνιος, προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση στο τμήμα βόλεϊ εν μέσω της δύσκολης για όλους καραντίνας.

Η διοίκηση του Πανιωνίου, όπου αγωνίζονται ο Εβρίτης, Γιάννης Τασάκος και ο πρώην αθλητής της ΑΕ Κομοτηνής, Νίκος Δημόπουλος, παρα την αγωνιστική απραξία και τις προπονήσεις που δεν πραγματοποιούνται, αποφάσισε την αποπληρωμή των συμφωνηθέντων με τους αθλητές για τον μήνα Νοέμβριο παρα τις δυσκολίες που επικρατούν.

Μια κίνηση υψίστης σημασίας, από έναν σύλλογο ταλαιπωρημένο, ο οποίος μένει δίπλα στους αθλητές του αυτή την δύσκολη χρονική συγκυρία.

Φυσικά, αθλητές και προπονητές δεν παρέλειψαν αν ευχαριστήσουν την διοίκηση με επιστολή τους, την οποία υπογράφουν και ο Γιάννης Τασάκος αλλά και ο Νίκος Δημόπουλος.

Δείτε την επιστολή:

Ανακοίνωση προπονητή και αθλητών του τμήματος:Τόσο οι «παλιοί» όσο και οι «νέοι» αθλητές, αλλά και το τεχνικό τιμ της φετινής ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σμύρνης, γνωρίζαμε και γνωρίζουμε πως ο Σύλλογος αυτός 130 και πλέον χρόνια, αποτελεί φάρο για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο.Γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε σε έναν σύλλογο που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά, αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να σηκώνεται και πάλι στα πόδια του, στηριζώμενος πάντα στις δυνάμεις του.Και αν η φετινή σεζόν ξεκίνησε με φιλοδοξίες και όνειρα, η πανδημία του κορονοϊού χτύπησε τους πάντες και έχει φέρει ένα βήμα πριν την καταστροφή, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Από το Νοέμβριο μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι με το άθλημα που αγαπάμε, τις διοργανώσεις, τις προπονήσεις μας.Και όμως, μέσα σε έναν μήνα που ουσιαστικά δεν προπονούμαστε, δεν… υπάρχουμε, είδαμε για τα καλά τι σημαίνει να είσαι αθλητής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Συγκεκριμένα λοιπόν, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε πως η διοίκηση του τμήματος, προχώρησε στην πληρωμή μας, για το μήνα Νοέμβριο.Εμείς λοιπόν, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τόσο το Panthers est.1983 Official που βγήκε μπροστά φέτος, όσο και τους χορηγούς, διότι σε μια περίοδο που δεν κινείται όχι μόνο η οικονομία, αλλά… απολύτως τίποτα, προχώρησαν σε μια πράξη, που μας άφησε άφωνους.Αυτό σημαίνει Πανιώνιος. Μια γροθιά. Ευχαριστούμε για όλα.”