Ορίστηκε την άλλη εβδομάδα στην Εφέσεων η υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας αλλά… ΔΕΝ κλήθηκε η Ξάνθη

Για την άλλη Τετάρτη 9 Δεκμεβρίου ορίστηκε, επιτέλους, η επανεκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της υπόθεσης της φερόμενης πολυϊσιοκτησίας ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ.

Η Επιτροπή Εφέσεων καλεί για την συγκεριμένη μέρα και συγκεκριμένα στις 15:00 το μεσημέρι τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός να υποστηρίξουν τις εφέσεις τους απέναντι στην απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου της Super League, που παραμένει σε ισχύ.

Η υπόθεση επανεκδικάζεται μετά την αναπομπή της από το CAS. Αίσθηση προκαλεί – αν και αποτελεί αναμενόμενη εξέλιξη – ότι ΔΕΝ καλείται η ΠΑΕ Ξάνθη, αφού δεν προσέφυγε στο CAS και ως προς αυτήν η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει.

Ωστόσο το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ξάνθη έχει διευκρινίσει ότι θα επιδιώξει να συμμετάσχει και αυτή στην δίκη και μένει να φανεί αν αυτό θα γίνει δεκτό από τους δικαστές.

Είναι πολύ πιθανό πάντως να γίνει δεκτή η συμμετοχή της Ξάνθης μέσω της διαδικασίας της πρόσθετης παρέμβασης, δεδομένου ότι η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στρέφεται και κατά της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΕΚΘΕΜΑ

Έφεσεις
1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και
2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.