Γ’ Εθνική: Απαισιόδοξος για επανέναρξη του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου

Η ομάδα του Αετού Οφρυνίου αγωνίζεται στον 1ο όμιλο έχοντας αντίπαλες τις θρακιώτικες ομάδες και ισοβαθμεί στην 1η θέση με τον Ορφέα Ξάνθης.

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αθλητική Πρωινή ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης εξέφρασε την απαισιοδοξία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής.

«Βιώνουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα είναι χαρά μας να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Εγώ προσωπικά λατρεύω το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Πιστευω δεν θα υπάρξει επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής. Θα πάει σαν μην γενόμενη όλη η χρονιά. Μακάρι να βγω ψεύτης και να παίξουμε μπάλα. Εχουμε δώσει και εμείς αρκετά χρήματα στην ομάδα. Μακάρι να παίξουμε αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα», είπε ο Λαμπίδης.

Σε ερώτηση αν είναι καταστροφική μια τέτοια εξέλιξη, απάντησε: «Καταστροφή δεν θα το έλεγα. Οι παίκτες του Αετού έχουν πάρει προκαταβολές και είναι πληρωμένοι μέχρι τον Οκτώβριο που παίξαμε μπάλα. Από εκεί και πέρα όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στην ομάδα θα μείνει βάση της συμφωνίας που είχαμε για τη φετινή σεζόν. Όποιος θέλει να φύγει επιστρέφει την προκαταβολή, κρατάει τα χρήματα που τα δούλεψε στην ομάδα και φεύγει».

Ο πρόεδρος του Αετού προσθέτει: «Δύσκολα να αλλάξουν τα δεδομένα. Μιλάω με ανθρώπους που είναι στην ΕΠΟ. Τώρα έχει εκλογές στην ΕΠΟ και δεν ξέρει κανείς τίποτα Είναι όλα στον αέρα προς το παρόν. Αν μας πουν να παίξουμε τον Φεβρουάριο, δε θα χρειαστεί η ομάδα να κάνει μια προετοιμασία δυο τρεις εβδομάδες; Δεν είναι σωστό να κάνουν μόνο τον πρώτο γύρο όπως ακούστηκε από μερικούς. Δεν νιώθω κουρασμένος εγώ αλλά δυστυχώς βιώνουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Θέλουμε να παίξουμε μπάλα. Πως όμως θα πληρώνουμε τα έξοδα των τεστ; Είναι ένα μεγάλο έξοδο σε κάθε παιχνίδι. Θα μειωθεί το εξοδολόγια της διαιτησίας; Θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα; Όλα αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο».