Δικαιώνει Κουμπαράκη ο Κλάτενμπεργκ για την κίτρινη στον Τζιόλη παρά την επίθεση Καραπαπά

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των φάσεων της 10ης αγωνιστική της SL1 δικαίωσε τον Στέφανο Κουμπαράκη, πρωην διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης και νυν των Κυκλάδων, για την μη παρατήρηση με κόκκινη κάρτα του νεαρού Τζόλη εξαιτίας της εκτός φάσης κλοτσιάς του στον Σκόνδρα.

«Ο διαιτητής έδωσε δύο κίτρινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές από διαφορετικές ομάδες. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση να δοθούν δύο κίτρινες κάρτρες. Ο παίκτης της Λαμίας παρατηρήθηκε για το αρχικό φάουλ στον αντίπαλό του. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ παρατηρήθηκε για την εκδήλωση επιθετικής αντίδρασης στο μαρκάρισμα.

Τα κριτήρια για κόκκινη κάρτα δεν πληρούνται, καθώς δεν υπάρχει υπερβολική δύναμη ουτε βιαιότητα από τον παίκτη της ομάδας του ΠΑΟΚ και η όποια επαφή που πραγματοποιήθηκε ήταν με το πάνω μέρος του ποδιού του, στο εσωτερικό του ποδιού του αντιπάλου κι ακολούθησε ένα μπλέξιμο ποδιών που δημιουργήθηκε από το φάουλ του παίκτη της ομάδας της Λαμίας», αναφέρει η ΚΕΔ.

Υπενθυμίζεται ότι διαιτητής στον αγώνα ήταν ο Μανούχος, που ακούγεται στο ηχητικό που έδωσε η ΕΠΟ να αναφέρει προς τους παίκτες: «Σταματήστε το και οι δύο, έχω δει από την αρχή τι έχει γίνει, σταματήστε το, εντάξει; Πας και μαλώνεις, πας και τον κλοτσάς εσύ, πας να τον κλοτσήσεις. Εντάξει; Τελειώσαμε. Φάουλ, φάουλ».

Αν και ο Μανούχος ήταν διαιτητής, το προηγούμενο διήμερο έπεσε πολλή σκόνη στον Κουμπαράκη που ήταν στο VAR γιατί δεν διόρθωσε τον διαιτητή και δεν του ζήτησε να αποβάλει τον Τζόλη. Μάλιστα, σχετική επίθεση έκανε μέσα από τα social media ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς.

Παρακάτω το σχόλιο του Καραπαπά αλλά και το βίντεο της ΚΕΔ…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.