Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για το Μαρσέιγ-Ολυμπιακός και τα άλλα επτά αποψινά ματς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, στο μεγάλο ελληνικού ενδιαφέροντος παιχνίδι της 5ης αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διεξάγονται ωστόσο το βράδυ της Τρίτης άλλα επτά παιχνίδια που όλα έχουν την σημασία τους και όπως κάνει κάθε φορά πριν τους αγωνες το ThrakiSportS, σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των παικτών στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game.

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Λοκομοτίβ Μόσχας – Σάλτσμουργκ: Το 57% προβλέπει νίκη των Ρώσων, το 24% ποντάρει στην ισοπαλία και το 19% εκτιμά ότι θα πάρουν το διπλό οι Αυστριακοί

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης: Το 89% ποντάρει σε διπλό της ισπανικής «βασίλισσας», το 7% προβλέπει ισοπαλία και μόλις το 4% νίκη των Ουκρανών.

Αταλάντα – Μπάγερν Μονάχου: Το 71% εκτιμά ότι θα νικήσουν οι πρωταθλητές Γερμανίας και Ευρώπης, το 17% ποντάρει στην ισοπαλία και το 12% σε άσσο των Ιταλών.

Μπορούσια Μενχενγκάντμπαχ – Ιντερ: Το 58% πιστεύει ότι θα κερδίσει η γερμανική ομάδα, το 19% ποντάρει στην ισοπαλία και το 23% βλέπει νίκη της ιταλικής ομάδας.

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός Πειραιώς: Διχασμένος ο κόσμος με το 37% να ποντάρει σε νίκη των Γάλλων, το 34% σε ισοπαλία και το 29% σε επικράτηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πόρτο – Μάντσεστερ Σίτι: Το συντριπτικό 75% εκτιμά ότι θα πάρουν το διπλό οι Αγγλοι του Γκουαρντιόλα, το 16% ποντάρει στην ισοπαλία και το 9% μόνο σε νίκη των Πορτογάλων.

Λίβερπουλ – Αγιαξ: Το συντριπτικό 82% βλέπει νίκη των πρωταθλητών Αγγλίας, το 11% μποράρει στην ισοπαλία και μόλις το 7% σε επικράτηση των Ολλανδών.

Αταλάντα – Μίτιλαντ: Το 97% πιστεύει ότι θα κερδίσουν οι Ιταλοί ενώ μόλις το 2% ποντάρει στην ισοπαλία και λιγότερο από 1% πιστεύει σε νίκη των Δανών.