«Ξεσπιτώθηκαν» οι XanthiFans από το διαδίκτυο

Τέτοια εποχή 12 χρόνια πριν, οι XanthiFans εγκαταστάθηκαν στο στέκι της Οδού Χατζησταύρου όπως θύμισε την Κυριακή η στήλη «Σαν Σήμερα».

Από τότε οι φίλοι της Ξάνθης έζησαν πολλά. Ευχάριστα όπως η πορεία στην Ευρώπη το 2013 και ο τελικός κυπέλλου το 2015, αλλά και δυσάρεστα με αποκορύφωμα τον φετινό υποβιβασμό.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι ο επίσημος και πλέον μόνος ένεργός σύνδεσμος οπαδών της ομάδας της Ξάνθης εδώ και λίγες μέρες έχει… «ξεσπιτωθεί» στο διαδίκτυο.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση xanthifans.gr που επί όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενούσε όλες τις δράσεις και ανακοινώσεις του συνδέσμου, φαίνεται πως αυτήν την στιγμή δεν υφίσταται.

Οποιος πληκτρολογήει σε αυτήν, διαπιστώνει ότι μόνο στην γνωστή σελίδα των XanthiFans δεν οδηγεί. Βέβαια, η δραστηριότητα του συνδέσμου παραμένει ενεργή στα social media, αλλά η βιτρίνα ήταν πάντα η επίσημη ιστοσελίδα.

Μάλιστα, ακόμα και στα social media οι αναγνώστες προτρέπονται να πληκτρολογήσουν στο xanthifans.gr. Αλλά αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν δείχνει να αντιστοιχεί πλέον στο διαδικτυακό σπίτι των XanthiFans, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΕΙΧΤΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΧΑNTHIFANS ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ