Ξέσπασε νέος «πόλεμος» ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ με τον Καραπαπά να ξαναβάζει στη μέση την… Ξάνθη

Νέα κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ξέσπασε μετά τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής αλλά στο πλαίσι αυτή ξαναμπήκε στη μέση η… Ξάνθη.

Αφορμή αποτέλεσε η ατάκα-βόμβα του Πάμπλο Γκαρσία που έκανε λόγο για ομάδες «που παίζουν… φιλικά» μετά το διπλό του δικέφαλου στη Λαμία την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ δίνει μόν τελικούς.

Ολα αυτά ένα 24ωρο μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στο ντέρμπι κορυφής της Θεσσαλονίκης, που αρκετοί άφησαν αιχμές ότι οι Θεσσαλονικείς δεν εμφανίστηκαν και τόσο ανταγωνιστικοί (άλλωστε είναι γνωστές οι καλές σχέσεις των δύ συλλόγων).

Μετά την δήλωση Γκαρσία, σχόλιο έκανε και ο Γιώργος Σαββίδης με ποστάρισμα στο Instagram, κάτι που εν τέλει προκάλεσε λίγο αργότερα την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στα περί φιλικών με ποστάρισμα στα social media, βάζοντας στη μέση την Ξάνθη, αφού έκανε ευθεία αναφορά στην υπόθεση τη φερόμενης πολυϊδιοκτησίας που οδηγησε ουσιαστικά τον ΑΟΞ στον υποβιβασμό.

Για την ώρα άλλωστε η Ξάνθη είναι η μόνη που έχει πληρώσει για αυτόν τον πόλεμο χαρακωμάτων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ή αν θέλετε του Μαρινάκη και του Σαββίδη.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη και ακολούθως του Κώστα Καραπαπά είναι οι ακόλουθες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
128276654-407358263783118-616005090838531473-n.jpg