Παράταση μιας εβδομάδας ανακοινώθηκε στο Winter Free Thrace Run

Την παράταση του αγώνα δρόμου «Winter Free Thrace Run» ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, «μετά από αιτήματα πολλών δρομέων που επιθυμούν να συμμετάσχουν», όπως ανακοινώθηκε.

Ο αγώνας επρόκειτο να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής αλλά όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (30/11), παρατείνεται ως την ερχόμενη Κυριακή 06/12/20 και ώρα 23.00 το βράδυ.  

Με σύνδθημα «Τρέχω Aτομικά, Συνεισφέρω Συλλογικά, Προσφέρω Eθελοντικά» ο αγώνας διοργανώνεται από το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ σε συνεργασία με τον ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ και την ΝΝ Διαφημιστική.

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εστάλη στο ThrakiSportS αναφέρει τα εξής:

Συνεχίζοντας να λειτουργούμε υπεύθυνα, ακολουθώντας τις οδηγίες προστασίας και υγιεινής, σεβόμενοι τον εαυτό μας και τους άλλους, εμείς οι φίλοι των δρόμων και της αντοχής, αναζητάμε διεξόδους για το αγαπημένο μας σπορ.
Μετά από την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του FREE THRACE RUN την Άνοιξη, με την τεράστια Πανελλαδική απήχηση, μια ακόμη όμορφη διέξοδο στην ανάγκη συμμετοχής σε έναν αγώνα δρόμου αντοχής και παράλληλα κοινωνικής συμμετοχής, έρχεται να δώσει το  WINTER FREE THRACE RUN, που διοργανώνει το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ σε συνεργασία με το ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ και την ΝΝ Διαφημιστική.
Ένας πρωτότυπος αγώνας δρόμου με 2 επιλογές αγώνα, ενός με διάρκεια 1 ώρας και ενός 2 ωρών χωρίς περιορισμό απόστασης, με διπλό στόχο.
Πρώτος στόχος, η υποστήριξη μας στους Συνοριοφύλακες του Έβρου με την αγορά και δωρεά Υγειονομικού Υλικού ( μάσκες, γάντια ), που τόσο έχουν ανάγκη για να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους, στην φύλαξη των συνόρων μας.
Δεύτερος στόχος, η συνεχής υποστήριξη του ηθικού των δρομέων, συμμετέχοντας σε μια αγωνιστική δράση, όπου τρέχοντας ατομικά αγωνίζονται ταυτόχρονα και συλλογικά .

ΑΓΩΝΕΣ : 1 – ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1 ΩΡΑΣ ( 60΄ ) ανεξαρτήτου απόστασης
2 – ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΩΡΩΝ ( 120΄ ) ανεξαρτήτου απόστασης
Καταγράφεται, υπολογίζεται και συγκρίνεται ( Άνδρες – Γυναίκες ) η απόσταση που θα διανύσουν οι δρομείς στο χρονικό όριο των 2 αγώνων, με τρέξιμο η και περπάτημα αθροιστικά, σε οποιοδήποτε έδαφος ( άσφαλτος η χώμα ).
Νικητές – Νικήτριες του κάθε Αγώνα και σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, θα ανακηρυχθούν οι δρομείς που κάλυψαν τις μεγαλύτερες αποστάσεις στα αντίστοιχα χρονικά όρια των 2 αγώνων.
Αναλυτικά : Θα ανακηρυχθούν οι 3 Πρώτοι/ες Νικητές/τριες της Γενικής Κατάταξης, καθώς και οι 3 Πρώτοι/ες Νικητές/τριες των 3  Ηλικιακών Κατηγοριών ( 18 – 45 ετών, 46 – 55 ετών, 56 και άνω ετών ).
Επιπρόσθετα, για κάθε Π.Ε. ( Νομός ) της Περιφέρειας ΑΜ.Θ. θα αθροιστούν τα χιλιόμετρα του/της κάθε δρομέα ( Ανδρών – Γυναικών ) που κατοικεί στην κάθε Π.Ε. , ώστε να συγκριθούν τα συνολικά χιλιόμετρα που πέτυχαν οι δρομείς ( Άνδρες – Γυναίκες ) και να αναδειχθεί η Π.Ε. ( Νομός ) με την μεγαλύτερη επιτυχία ( Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος ).
Οι δρομείς που κατοικούν εκτός ΑΜ.Θ. θα μπορούν να προσφέρουν τα χιλιόμετρα τους σε όποια Π.Ε. της ΑΜ.Θ, επιθυμούν, ώστε να την υποστηρίξουν με τον αγώνα τους, για την δική της επιτυχία ανεξάρτητα με την δική τους προσωπική επιτυχία.
Παροχές : Σε όλους/ες τους/τις δρομείς θα αποσταλεί Ηλεκτρονική Βεβαίωση Συμμετοχής στον Αγώνα.
Στους/τις Νικητές/τριες της Γενικής Κατάταξης και των Ηλικιακών Κατηγοριών θα αποσταλεί ξεχωριστή Ηλεκτρονική Βεβαίωση Νίκης.
Ηλεκτρονική Βεβαίωση Νίκης θα αποσταλεί και σε όλους τους συμμετέχοντες άνδρες ή γυναίκες  της νικήτριας ομάδας της Περιφερειακής Ενότητας, κάθε αγωνίσματος.
Και ΟΛΟΙ/ΕΣ θα έχουν συμμετάσχει στην ΔΩΡΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ στην ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΟΥ, που φυλάσσει τα σύνορα της πατρίδας μας.
Δικαίωμα επανάληψης προσπαθειών δρόμου ελεύθερο ( προσπαθήστε όσες φορές μπορείτε και στείλτε μας την καλύτερη σας επίδοση )
Δικαίωμα Συμμετοχής : Άνδρες – Γυναίκες άνω των 18 ετών
Έναρξη : 13 Νοεμβρίου 2020 – Λήξη 29 Νοεμβρίου 2020 24.00΄μ.μ.
Δήλωση Συμμετοχής γίνεται στην φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCoD1Y_mobeJLKNhMIZLEIvabJ9-RqUEFTkeCpGpfP8T_Xbw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7757
Η συμμετοχή ορίζεται στα 4 ευρώ, για κάθε αγώνα, τα οποία κατατίθενται στο λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑΣ, στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493. Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε του επιπλέον κόστος στην ίδια κατάθεση.
Ο κάθε δρομέας μέσα στο διάστημα αυτό μπορεί να δοκιμάσει όσες φορές θέλει την διαδρομή που θα επιλέξει και τέλος να αποστείλει φωτογραφία από το ρολόι του, της καλύτερης επίδοσης του, με την απόσταση, το χρόνο και την ημερομηνία διεξαγωγής.
Εάν δεν διαθέτετε ειδικό ρολόι, χρησιμοποιείστε το κινητό σας, κατεβάζοντας εφαρμογή μέτρησης χρόνου και απόσταση (πχ. Sports Tracker) και στείλτε την φωτογραφία.
Η φωτογραφία αποστέλλεται στο email- orfeasdiktio@gmail.com
Επίσης αποστέλλεται και μια φωτογραφία του δρομέα πριν την εκκίνηση του αγώνα ή κάποια προσωπική αθλητική φωτογραφία.

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία.
Ευχή μας, ξανά όλοι μαζί σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.
Τρέχουμε με ασφάλεια
.