Από τον Έβρο και ο δεύτερος νόμιμος θρακιώτικος παλαιστικός σύλλογος σύμφωνα με το Μητρώο της ΓΓΑ

Από τον Έβρο είναι και ο δεύτερος σύλλογος που καλλιεργεί το άθλημα της πάλης στην Θράκη, ο οποίος γίνεται δεκτός στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για την ακρίβεια, χρονικά ήταν ο πρώτος αλλά ως ThrakiSportS δεν μπορέσαμε ποτέ να ταυτίσουμε το συγκεκριμένο όνομα με την περιοχή μας, καθώς δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επί τόσα χρόνια παρακολουθούσαμε και διακρίνονταν για τις επιτυχίες τους, ενώ επιπροσθέτως δεν περιελαμβανόταν στην λίστα των σωματείων με δικαίωμα ψήφου στην επικείμενη γενική συνέλευση που δημοσιοποίησε η ΕΛΟΠ.

Πρόκειται για τον Άγιο Δημήτριο, σύλλογο που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΓΓΑ φέρεται να έχει καταχωρηθεί ως έχων την έδρα του στον Νομό Έβρου. Μάλιστα η έγκρισή του έχει γίνει δεκτή από τις 11 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι δεκτή έχει γίνει και η αίτηση του Κένταυρου Νέας Βύσσας.

Αντιθέτως, ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή η είσοδος στα εγγεγραμμένα σωματεία της ΓΓΑ συλλόγων που διακρίνονται για τις αγωνιστικές επιτυχίες των αθλητών τους όπως ο ΑΣ Δημοκρίτειο της Κομοτηνής και η Ολυμπιακή Φλόγα Ξάνθης, από τους οποίους μάλιστα προέρχονται και στελέχη των τελευταίων διοικήσεων της Ομοσπονδίας.