Ξεκάθαρη δήλωση Μιχάλη Γρηγορίου για Ξάνθη: «Δεν θα δώσουμε περαιτέρω τροφή σε τέτοια σενάρια»

«Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Δε θα δώσουμε περαιτέρω τροφή σε τέτοια σενάρια».

Με αυτήν την κοφτή απάντηση, ο Μιχάλης Γρηγορίου ξέκοψε με ακόμα πιο κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί για ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στον ίδιο και την ΠΑΕ Ξάνθη προκειμένου να ανηφορίσει στην ομάδα της Θράκης.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα βγήκε από μέσο ενημέρωσης της… Καλαμάτας, διαψεύστηκε εμμέσως πλην σαφώς από τον ίδιο τον κόουτς αλλά το ίδιο μέσο επέμεινε στην εγκυρότητα της πληροφορίας του.

Πλέον με αυτό το νέο δεδομένο, ο Μιχάλης Γρηγορίου παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για την περίπτωση της Ξάνθης, απάντησε με αυτόν τον ορθό και κοφτό τρόπο.

Από την ΠΑΕ Ξάνθη επέλεξαν να μην μπουν στην διαδικασία διαψεύσεων. Ωστόσο γεγονός είναι ότι υπάρχουν δίαυλοι με τον Γρηγορίου και εκτίμησε για το έργο του, όπως και ότι ο Γρηγορίου έχει καλό όνομα στην περιοχή λόγω της επιτυχημένης παρουσίας του στην Δόξα Δράμας αλλά και συγγενικών δεσμών που διατηρεί με την πόλη.

Ωστόσο όπως τονίζεται, άλλο η καλή σχέση κι άλλο το φλερτ – πολύ περισσότερο για αντικατάσταση του Πόποβιτς. Οι άνθρωποι της Ξάνθης επιμένουν να λένε ότι πιστεύουν πολύ στο έργο του Αυστραλοκροάτη προπονητή.

Μεγάλο ερώτημα είναι βέβαια αν ο ίδιος έχει μετανιώσει για την απόφασή του να αφησει μια επιτυχημένη καριέρα για την Ελλάδα και μια κατηγορία που για την ώρα η διοργανώτριά της δείχνει να συμπεριφέρεται πολύ πιο ερασιτεχνικά από ό,τι στην χώρα της Ωκεανίας.